Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes randira hívni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes randira hívni egy csinos lányt, aki indult a Miss Balaton szépség versenyen?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány a Miss Balaton szépségversenyen. Már régebb óta ismerem tiktokról meg Instagramról, nagyon tetszik, nagyon szép lány, rá tudnék írni Facebookon és elhívnám randira. Nem vagyok szerintem olyan helyes de csúnya sem. A szépség szerintem relatív sajnos nem vagyok olyan magas ez igaz 169 centi vagyok.

Szerintem az ilyen lányok nem nagyon kapnak felkérést randira ,mert félnek tőlük a férfiak

2022. aug. 14. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, már kapott ajánlatot nem egyet, megjelölt összeggel is.😅
2022. aug. 14. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Érdemes. Ha összejön, örülünk, ha nem, akkor sincs benned a “mi lett volna, ha?” Kérdés.
2022. aug. 14. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Kellenek a rossz élmények… mèg kevés a megkeseredett incel az oldalon.
2022. aug. 14. 22:19
 4/8 A kérdező kommentje:
3. nem azért írok rá hogy rossz legyen hanem azért hogy adjon esélyt nekem
2022. aug. 14. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az élményen én már túl vagyok, írtam egy modellnek, visszaírt de abban nem volt köszönet.Józsi bácsi 64F
2022. aug. 14. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek iszonyat nagyképűek, csak úgy kibuggyan belőlük az önimádó egoizmus.
2022. aug. 14. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg offolni fog téged ahogy a másik napi 30-40 nála próbálkozó férfit is, de egy próbát megér.
2022. aug. 15. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:

🤣🤣

Hidd el kap ő ajánlatot, valószínű vissza se ír neked.

Nem vagyok semmilyen sztár, nincs hű de sok követőm, viszont mégis sok férfi ír, tudok válogatni.

22/N

2022. aug. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!