Mi a véleményetek a gyerek szépség versenyekől? És
konkétan erről a versenyről? Te elindítanád rajta a
gyerekedet? Gratulálsz vagy inkább sajnálod ezt a
kislányt?
Gyerekszepsegverseny : ha csak annyi, hogy egy sima fotót kell bekuldeni, ok. Ha fellépés, smink, nagy haj, csilli villi, nem ok.
Ezt a kislányt sajnálom. Hatalmas trauma éri majd, amikor rajon,hogy hiába nyert szepsegversenyt, max átlagos, semmi extra nincs benne. Nekem egyáltalán nem szep
2015. júl. 22. 07:39
2/8 anonim válasza:
Elmebetegsegnek tartom a gyermek szepsegversenyeket. Elitelem a szülőt és sajnálom a gyereket, nagyon.
Pár éve lattam egy dokumentumfilmet a gyermek szépségversenyekről, borzalmas volt. A gyerek sírt, a szülő neg bizonygatta, hogy nem ő kényszeríti...
2015. júl. 22. 08:00
3/8 anonim válasza:
Szep kislany, de semmi extra. En biztos nem vinnem... felesleges egy kislanyt sminkelni meg felnottnek oltoztetni. Nem normalis dolog. Matadjon meg kislanynak es en mint anyuka orulnek, hogy termeszetes szwpseg a lanyom. Majd ha felnone ra biznam hogy kamatoztatja e a szepseget.
2015. júl. 22. 09:02
4/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyenek vannak. Én úgy gondolom, hogy nem megfelelő értékrendet közvetít, és egy életre megalapozhat egy rossz önképet, elvárást a gyerek életében. Mondjuk, ha egy helyes, szép kislány csak harmadik lesz? Akkor képes azt hinni, hogy nem elég jó. A szépségversenyek felnőtt korban is elég sekélyesek, de gyerekként kifejezetten veszélyesnek tartom őket.
2015. júl. 22. 09:30
5/8 anonim válasza:
Nem azért szülök, hogy pénzt csináljak a gyerekemből. Ugyanúgy nem értek egyet azzal sem, mikor ilyen TLC meg nem tudom milyen csatornákon mutogatnak különböző fejlődési rendellenességekkel született gyermekeket. De nem az én dolgom...
2015. júl. 22. 10:47
6/8 anonim válasza:
Szerintem avval van a gond, hogy "nagylányt" akarnak csinálni belőlük, holott ők gyereknek szépek.
Nem lenne gond vele, ha a természetes szépséget néznék, nem kellene a smink, persze avval mindenki szép. Olyankor sajnálom a gyereket, amikor egyáltalán nem szép és ilyenekre íratják az anyjáék. És ő meg van róla győződve, hogy az ő kislánya a legeslegszebb a világon. Ez a kislány sem egy szépség szerintem..
2015. júl. 22. 17:14
7/8 anonim válasza:
Na meg van itt valami csavar, az egy dolog, hogy a kislány megnyerte a szépségversenyt, na de hogy a fiú is, aki a kislány unokatestvére?
2015. júl. 22. 17:18
8/8 anonim válasza:
nem gratulálnék neki ara viszont kiváncsi lenék hogy tejesit majd a suliban ,mert az a lényeges hogy suliban hogy illeszkedik be milyen tanulo lesz .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!