Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerek-"szépség"-verseny? Nem...

Gyerek-"szépség"-verseny? Nem borzasztó?

Figyelt kérdés

[link]

Egy hírlevélben kaptam ezt a linket. A cikknél szerintem már csak a fénykép a szörnyűbb. Betegek ezek a nők:S Mi lesz a gyerekükből?:(

2012. márc. 24. 07:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Én nem látok benne semmi elrettentőt!Ha szeretik csinálni akkor... de ha rájuk van erőltetve akkor persze tényleg elképesztő az egész!

hogy mi lessz belőlük?Szerintem az a tipikus nagyképű szegényebbeket lenéző lányok lesznek belőlük!

Aranyosak egyébként igy kifestve de én nem csinálnám ezt ha lenne lányom!

2012. márc. 24. 07:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó... Láttam ilyet én is, a discoveryn, a kislány remegve sírt, hogy ő soha nem fog nyerni, mert nem szép (4 éves), és így az anyukája sem fogja szeretni. Az anyja pedig annyit válaszolt erre, hogy legközelebb keményebben kell dolgoznod... Mind pszichológusként, mind leendő anyukaként sokkolt, katasztrófa. :/

33 hetes km

2012. márc. 24. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megdöbbentem! Ez a kislány teljesen túlpörgött(koffeint meg energia italt ad neki az anyja). Az egyik csatornán is van egy ilyen műsor, a címét pontosan nem tudom. Szerintem borzalmas elveszik a gyerekektől a gyermekkort:-(
2012. márc. 24. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem az döbbentett meg, hogy mennyire gusztustalanul néz ki a kedves mama. És nyilván emiatt akar nagyon sok mindent kompenzálni szerencsétlen kislányon keresztül. Nem normális, az tuti, főleg, hogy még ilye xarokkal mérgezi is szegény kölköt. Aki amúgy egyáltalán nem szép kislány smink nélkül...
2012. márc. 24. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a Fem 3-on van,a címe Miss Little Perfect! Pár műsort láttam,a 4 éves kislány a verseny előtti napon aludni sem tudott,annyira izgult,másnap pedig a verseny alatt végig gyomorgörcse volt az izgalomtól!az anyja meg meg se akarta hallani,h a gyerek nincs jol!nem értem az ilyen szülőket! Szerintem gusztustalanok ezek a versenyek! Akinek pedig nem sikerül nyerni, azt gondolja,hogy csalódást okozott a szüleinek! Sajnos úgy látom,h az esetdk többségében a szülő jobban élvezi,mint a gyerek! 23hkm
2012. márc. 24. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Néztem ezt a műsort.Az anyukák többsége elnézést,de így van,egy hájas disznó,aki valszeg ezzel akar kompenzálni.A legnagyobb botrányt az kavarta mikor az egyik kislány "Micsoda nő"-nek öltözött,ergó az anyja ku.rvát csinált belőle.Sokkoló,és szomorú az egész...
2012. márc. 24. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már attól is kész vagyok, amikor ugyanezt állatokkal (általában kutyákkal) csinálja valaki. De hogy gyerekekkel... Ez tipikusan azoknak az embereknek a szórakozása, akik a saját képességeikkel a világon semmire nem vitték, de hiányzott nekik az elismerés, ezért itt villognak a gyerekeikkel. Ez már csak abból is nyilvánvaló, hogy ezek az anyukák ráérnek éjjel nappal ezzel foglalkozni, hurcibálni a gyerekeket jobbra balra. Ezeknek a nőknek semmi értelmes elfoglaltságuk nincs, és általában ők maguk nem is néznek ki jól. Azaz se az észbeli, se a fizikai adottságaikkal nem tudnának villogni, ezért a gyereknek kell megtenni. Mondjuk nekem hasonlóképpen megvan a véleményem azokról a szülőkről is, akik más típusú versenyekre kényszerítik a gyereküket. És itt a hangsúly a kényszerítésen van. Mert persze, egy jó képességű gyerek nyugodtan versenyezzen, legyen szó sportról vagy matematikáról vagy szavalásról, nincs ezzel semmi baj, de amikor már arra nem jut ideje, hogy valódi gyerekként éljen, játszhasson, szórakozhasson, akkor bennem felmerül a kérdés: ezt valóban a gyerek szeretné? Vagy csak rá lett kényszerítve a dolog, hogy ezt kell szeretnie?
2012. márc. 24. 09:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Az én ízlésem szerint a kislányok közül egyik sem szép. A kedves mamákról már ne is beszéljünk. A szőke csaj, hááát... Valóban kompenzálnak.
2012. márc. 24. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!