Barátnőmnek sokszor sokan mondják, hogy mehetne szépségversenyre, de ő nem akar. Viszont én erre felbátorodva úgy gondoltam, hogy megpróbálom, hátha bejutnék. Szerintettek mennyi esélyem lenne?
Figyelt kérdés
Mindenki csak azt mondja,hogy próbáljm meg,de senki nem biztat igazán.Ilyen csúnya lennék?
2011. dec. 27. 11:05
1/36 anonim válasza:
Szerintem ez egy elég előnytelen kép. Nekem nem különleges az arcod egyáltalán,sőt itt még szépnek sem mondanálak,de mondom,szerintem a kép a rossz. Esetleg egy másik?
2/36 anonim válasza:
szerintem inkább hagyd, csalódnál.
3/36 A kérdező kommentje:
2011. dec. 27. 11:32
4/36 anonim válasza:
Lattam mar szebbet is mar megbocsass..
5/36 A kérdező kommentje:
Utolsó miért?
2011. dec. 27. 11:38
6/36 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem nem annyira vagy oda való. Ezeken a képeken van rajtad smink?
8/36 anonim válasza:
Szerintem ne. De ha annyira vágyad,akkor próbáld meg,nem veszíthetsz. De ne csalódj nagyon ha nem sikerül.
9/36 A kérdező kommentje:
van igen,de csak kevés.Milyen lány való oda akkor?
2011. dec. 27. 11:41
10/36 anonim válasza:
Barátnőddel nincs közös képetek? kíváncsi lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!