Barátnőmnek sokszor sokan mondják, hogy mehetne szépségversenyre, de ő nem akar. Viszont én erre felbátorodva úgy gondoltam, hogy megpróbálom, hátha bejutnék. Szerintettek mennyi esélyem lenne?
Figyelt kérdés
Mindenki csak azt mondja,hogy próbáljm meg,de senki nem biztat igazán.Ilyen csúnya lennék?
2011. dec. 27. 11:05
11/36 A kérdező kommentje:
Azért megpróbálom.Nincsen közös.
2011. dec. 27. 11:46
12/36 anonim válasza:
Baba arcúak valók oda,vagy karakteres arcúak. Szimmetrikus,egységes arccal. Neked picit nagy az orrod.
13/36 anonim válasza:
Vágass magadnak normálisabb frizurát, illetve válassz valamilyen színt (mondjuk sötétszőke, vagy világosbarna), és egész más leszel. :)
14/36 A kérdező kommentje:
úgy lenne esélyem?
2011. dec. 27. 12:10
15/36 anonim válasza:
Semmi esélyed nincs. Nagy az orrod és nem szép az arcod. Egyáltalán.
A baba a tiéd? Mert, ha igen, akkor nem is jelentkezhetsz.
A szépségversenyre 17 és 27 év közötti, hajadon, gyermektelen, magyar állampolgársággal rendelkez- lányok jelentkezhetnek
16/36 A kérdező kommentje:
A keresztfiam.21éves leszek májusban.
2011. dec. 27. 12:26
18/36 anonim válasza:
Te tényleg olyan szépnek látod magad?
19/36 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem vagyok szép akkor miért van az,hogy mindig engem szúrnak ki a bulikba és pl nem a barátnőimet?
2011. dec. 27. 12:51
20/36 A kérdező kommentje:
Én szépnek látom magam,főleg,hogy minden fiú inkább hozzám közeledik bulikba stb.Akkor csak szép lehetek?!
2011. dec. 27. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!