Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szép, hogy...

Hogyan legyek szép, hogy indulhassak szépség versenyen?

Figyelt kérdés
Gondolok itt Miss Hungary, Magyarország szépe stb, mik kellenek, hogy jó esélyekkel induljak?

2016. okt. 25. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2016. okt. 25. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:

1. pénz

2. befolyásos ismerősök

3. szilikonozás

4. tudd eladni magad

5. művigyor

6. képes legyél tömegcikké válni (tehát el fogod veszíteni az egyéniségedet)

7. rengeteg testmozgás / jó genetikai adottságok és nyilván megfelelő magasság

2016. okt. 25. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
nézd meg ezeket a lányokat és próbálj olyan lenni.. ha alapvetően nem születtél jó alakúnak és szépnek, akkor pár plasztikai műtét segíthet rajtad, de amúgy meg esélytelen.
2016. okt. 26. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Elèg kár hogy a természetes szépség kevèsbé nyerő.Ha nem vagy szép hogy akarsz indulni?Önbizalom,Kitartás is szüksèges és persze amit írtak:ezek pénzbe is kerülnek.Sok szèp lány van aki csak az anyagiak miatt nem tud ilyen versenyeken indulni.Mint az utazás,ruhákra gondolok.26N Bánom hogy fiatabb koromba én se tudtam indulni èpp ezek miatt.Jó 1szer itt a városba volt de az is költséges volt.Nevezèsi díj.Stb.. :) Próba szerencse.Ha teheted és úgy gondolod van esélyed bejutni akkor csináld.
2016. okt. 26. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Én magamról nem tudom megmondani oda való vagyok, nem nagyon van önbizalmam sajnos:)..Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 26. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne akarj az lenni... A mostani versenyzőknél ezerszer szebb s jobb alkatú természetes arcú lányokat látok... A szinvonal egyenlő a 0val, a versenyzők nagy része ribizli és a picsujukat játszák, mert alap járaton SEMMIHEZ SE ÉRTENEK... Az ősi szakmához meg nem kell tehetségnek lenni xD

Szinvonal RIP.

Kollégák meg engemet akartak bevinni versenyre, mondom: SoHA >< utálom a kamerákat, maradok alkotó-művész.

23-N

2016. nov. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!