Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy hogy elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy hogy elmegy az élete és semmi pozitív változás nem törtènik?

Figyelt kérdés

Megvagyok áldva egy rossz külsővel. Nem tudom leadni a túlsúlyt. Így nem kellek a vékony meg normal súlyú nőknek. A ducibb meg okostojásoknak meg azért nem kellek mert nem vagyok diplomás , meg gazdag.

Azaz jelentéktelen vagyok minden nőnek. Szépen elment a fiatalságom. Az elhízás miatt lecsökkent onbizalmam és az állandó depresszió miatt én magam nem kezdeményezek senkinél. De már 36 éves vagyok és lassan 10 éve ebben az állapotban. És tudom hogy később se változik meg jó irányba a külsőm. Így más sem változik. Az az érdekes hogy annyira nem lehetek nyomorék. Mert voltak lány barátaim és munkahelyen , interneten sok helyen kezdenek velem beszélgetni és sokan meg tudnak kedvelni. De megjelenésem nem kelt bennünk izgalmat a szexhez se. Nekem meg nagyon hiányzik a törődés, szeretet , társaság, szex is. Elvesztegetett időnek tartom az elmúlt éveimet. Beteg is lehetek és kitartásom sincs folyamatosan. Pl 3 hétig legutóbb is annyit ettem mint egy újszülött gyermek vagy egy kismacska. De tegnap vagy 4500 kalóriát zabaltam be. És ma is lesz 3500 már abból kiindulva amit a munkába hoztam magammal. (Igen karácsonykor is dolgozok). Egyszerűen a depresszió magány érzése is közrejátszhat abban hogy mindig feladom és szarok bele pár hétig. Ha lenne tartásom 1 évig éheztetni magam az edzés mellé? Úgy lehetne eredménye. Vagy ha elmennék magán orvoshoz és a mérget ami bennem van a fizetős szolgáltatás miatt azt félretenném. Mert a tb alapú orvosi rendeles nem hoz eredményt. Nem segítenek direkt . Ez ugyan olyan hogy inkább minden munkanap 3-4 km-t sétálok a hidegben a munkahelyre. Mert nem vagyok hajlandó 4 megállóra se bérletet se jegyet fizetni! Mert az rohadt Cé fiatal sracok lógnak de nekik nem mernek szólni. Akkor nehogy már nekem fizetni kelljen az utazásért.

#erőszak #túlsúly #szomorúság #Méreg, düh, magány #Áldozat , ártatlan lélek
dec. 25. 07:57
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Hány kg vagy és milyen magassaghoz? Az sem mindegy. Ahogy neked sem mindegy, hogy 100kg-os a duci hölgy vagy 70. Hadd mondjam el ugyan, hogy 70kg vagyok és nem vagyok duci, ugyanis én évek óta kitartóan edzek és én is 100rol indultam kb.

Mindegy, nem is ez a lényeg. Én pl ha társat keresnék jelenleg és nem kórosan lenne elhizva, csak pocakos, de látnám rajta, hogy szeretne tenni ellene, én támogatnám benne. Nagy tévhit, hogy nekünk nőknek a testmagasság -110 jön be férfiakon. Egy egészséges férfi testalkatan elfér némi izom es pocak is, nem kell atléta alkat, sem a szálkás, sem a kigyúrt véglet. Igenis tudnál tenni te is ellene. Nekem is 3 évembe telt, mire sanyargatas nélkül, megfelelő mennyiségű kajaval és heti 4-5 edzéssel le tudtam menni a jelenlegi sulyomra és nagyjából sikerül is tartani. Olyan életmódot kell kitalálni, amiben helye van 1-1 nagyobb kajalasnak és a kedvenc eteleidnek. És ha többet ettél, nem kell elmenni mégegyszer edzeni aznap, de mondjuk nyugodtan haza lehet sétálni munkából, vagy este lemenni sétálni tempósan egy fél óra - órát. Magam is ezt teszem, ha csak nem szakad az eső. Ülő munka mellett nem elég az a napi 1 óra edzés, nem erre lettünk kitalálva. Noveld a napi lepesszamod. Csodákra képes, hidd el. És még csak izomlazad sem lesz tőle, meg az étvágyad sem dobja meg.

Nem betarthatatlan célokat kell kitűzni, hogy jövőre lefogyok 30 kg-ot. Nem. Én a havi 1-2 kilónak is nagyon tudok örülni. Teljesen tartható. Pláne ha most összevissza zabalsz. Napi egy óra séta és minimális változtatás az étrendben és már el is kezdődik a csoda.

dec. 25. 11:57
 32/55 A kérdező kommentje:

30

Incike vagy és ellenfelet látsz? Vagy valami bolond megkeseredett femcel? Milyen jogon beszélsz így ismeretlenül egy másik emberről?

dec. 25. 11:59
 33/55 A kérdező kommentje:

31

Hogy rövidre zárjuk jó? Voltam 120 kg felnőttként és 75 is. Nem hiányzik sem a kitartás, helyes étkezés és rendszeres edzés sem. Mert 45 kg-ot fogytam akkor és 3,5 évig tartottam azt a testalkatot.

dec. 25. 12:02
 34/55 anonim ***** válasza:
74%
#33 aztán mégis visszahiztal és itt vergodsz, szóval kitorolheted a s.gged a nem letezo kitargasoddal. Nem lefogyni nehéz, hanem megtartani a celsulyt. Az a baj, mindenki erre egy idoszakos dologkent tekint, holott ha visszatersz a korabbi eletmododhoz, nyilvan újra gurulni fogsz. De ha neked ez így jó, akkor egészségedre.
dec. 25. 12:14
 35/55 A kérdező kommentje:

34

92 kg vagyok. (Reggel mértem)

Nem annyira vészes.

dec. 25. 12:22
 36/55 anonim ***** válasza:
Akkor mi a bajod?
dec. 25. 15:44
 37/55 A kérdező kommentje:

36

Az hogy azt várjàk tőlem hogy 70 legyek! Vagy dögöljek meg egyedül.

dec. 25. 15:51
 38/55 anonim ***** válasza:
81%
Senki nem várja el tőled, hogy 70 kg legyél, mégis mi a francot beszélsz??
dec. 25. 16:52
 39/55 anonim ***** válasza:
80%
38# az az egy nő aki telebeszelte a fejét 😀hagyd rá
dec. 25. 18:34
 40/55 anonim ***** válasza:
58%

"Ha lenne tartásom 1 évig éheztetni magam az edzés mellé?"

Nem kell éhezni és szenvedni, csak napi 3x vagy 5x rendszeresen enni. És víz. Semmi alkohol.

Próbáltad már ezt?

dec. 25. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!