Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy hogy elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy hogy elmegy az élete és semmi pozitív változás nem törtènik?

Figyelt kérdés

Megvagyok áldva egy rossz külsővel. Nem tudom leadni a túlsúlyt. Így nem kellek a vékony meg normal súlyú nőknek. A ducibb meg okostojásoknak meg azért nem kellek mert nem vagyok diplomás , meg gazdag.

Azaz jelentéktelen vagyok minden nőnek. Szépen elment a fiatalságom. Az elhízás miatt lecsökkent onbizalmam és az állandó depresszió miatt én magam nem kezdeményezek senkinél. De már 36 éves vagyok és lassan 10 éve ebben az állapotban. És tudom hogy később se változik meg jó irányba a külsőm. Így más sem változik. Az az érdekes hogy annyira nem lehetek nyomorék. Mert voltak lány barátaim és munkahelyen , interneten sok helyen kezdenek velem beszélgetni és sokan meg tudnak kedvelni. De megjelenésem nem kelt bennünk izgalmat a szexhez se. Nekem meg nagyon hiányzik a törődés, szeretet , társaság, szex is. Elvesztegetett időnek tartom az elmúlt éveimet. Beteg is lehetek és kitartásom sincs folyamatosan. Pl 3 hétig legutóbb is annyit ettem mint egy újszülött gyermek vagy egy kismacska. De tegnap vagy 4500 kalóriát zabaltam be. És ma is lesz 3500 már abból kiindulva amit a munkába hoztam magammal. (Igen karácsonykor is dolgozok). Egyszerűen a depresszió magány érzése is közrejátszhat abban hogy mindig feladom és szarok bele pár hétig. Ha lenne tartásom 1 évig éheztetni magam az edzés mellé? Úgy lehetne eredménye. Vagy ha elmennék magán orvoshoz és a mérget ami bennem van a fizetős szolgáltatás miatt azt félretenném. Mert a tb alapú orvosi rendeles nem hoz eredményt. Nem segítenek direkt . Ez ugyan olyan hogy inkább minden munkanap 3-4 km-t sétálok a hidegben a munkahelyre. Mert nem vagyok hajlandó 4 megállóra se bérletet se jegyet fizetni! Mert az rohadt Cé fiatal sracok lógnak de nekik nem mernek szólni. Akkor nehogy már nekem fizetni kelljen az utazásért.

#erőszak #túlsúly #szomorúság #Méreg, düh, magány #Áldozat , ártatlan lélek
dec. 25. 07:57
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
67%
Azért kíváncsi lennék ennyi idősen anyádnál laksz még?
dec. 25. 09:32
 12/55 A kérdező kommentje:

11

Ha engem kérdezel ? Nem. 6 éve egyedül lakom.

dec. 25. 09:36
 13/55 anonim ***** válasza:
Nekem sincs diplomám. 2 szakmám és egy érettségim, de szinte nulla hitelre összehoztam egy lakóparki lakást emellett nem szűkölködöm anyagiakban. Nincs káros szenvedélyem ezért mindig van bőven megtakarításom, amivel ügyesen bánok. Befektetem többnyire. Ezzel csak azt akarom kihozni, hogy a szánalmas élet nem feltétlen abból áll, hogy kevés a papírod. Hozzáállás és magánéleti inkább.Nekem sincs nőm 36 évesen. Engem is levegőnek néznek, de megnyugtat, hogy pénzem van. Ha pénzem sem lenne, akkor én sem lennék boldog, ez valamivel kompenzálja, hogy nincs. Nem is igazán próbálkozok amúgy. A kapcsolatok többsége felszínes. Egy igazság van és talán a legtöbb csalódástól megkíméled magad, ha hasonló kategóriában keresel. "Suba, subával, guba, gubával."
dec. 25. 09:39
 14/55 A kérdező kommentje:

13

Akkor egy idosek vagyunk.

Nekem örökölt lakásom van. 400 körül keresek. Kevés, de kijövök belőle.

Hiányérzetem hogy nincs pna otthon. Nincs társaság. A haverjaimnak már gyerekeik is vannak. Így a bulik - programok is ritkàk.

dec. 25. 09:45
 15/55 anonim ***** válasza:
78%

"Rengeteg elhízott, nem szép ismerősöm él boldog párkapcsolatban és alapít családot."

És te melyikkel jönnél össze, ha lehetőséged lenne rá?

Ja gondolom egyikkel sem, mert neked egy kapcsolathoz vonzalom kell.

De másnak biztos jó a maradék (szerinted).

Ezek kompromisszumos kapcsolatok, csak ez tabu téma.

Mit is jelent a rossz hozzáállás? Hogy nem akar olyan nőknél próbálkozni, aki nem tetszik neki?

dec. 25. 10:10
 16/55 anonim ***** válasza:
34%

#15 akkor tegyen érte, hogy az instamodelleknek is bejöjjön, ne itt siránkozzzon!

Ennyi hisztis p.cst egy rakáson, az eszem megáll... Semmi férfias nincsen bennetek, mégis miért kellenétek nőknek? Esetleg egy aktív melegnek....

dec. 25. 10:15
 17/55 anonim ***** válasza:
A rossz hozzállást úgy értem, hogy még egy ilyen szituációban is megtalálható a lelki béke. Nálam a pénz a kompenzáció és a nyugalom ami körülvesz. Persze nem vagyunk egyformák.
dec. 25. 10:16
 18/55 A kérdező kommentje:

17

Jó neked. Engem az állatok védelme tart életben.

Csak romlik a hangulatom ahogy öregszem. Eddig csak a fél világ haláláról almodoztam, most már az egész emberig pusztulásáról. Mind azért mert nekem nem jut egy meleg lyuk amibe beleverhetném.. 😐😒 Tudom ez a szöveg miatt sokaknak nem leszek szimpatikus. Szeritnem lelkileg elfáradtam már a magányban.

dec. 25. 10:22
 19/55 anonim ***** válasza:
74%
Foglald le magad valamivel és nehogy piába öntsd a bánatod! Ne legyél egy alkesz a sok közül. Legyen tartásod!
dec. 25. 10:29
 20/55 anonim ***** válasza:
73%
Ja és én a pinát 3 fleshlightal és szilikon szexbabával pótoltam. Pénzbe került, de arra a 2 percre leköt.
dec. 25. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!