Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy hogy elmegy az élete és semmi pozitív változás nem törtènik?
Megvagyok áldva egy rossz külsővel. Nem tudom leadni a túlsúlyt. Így nem kellek a vékony meg normal súlyú nőknek. A ducibb meg okostojásoknak meg azért nem kellek mert nem vagyok diplomás , meg gazdag.
Azaz jelentéktelen vagyok minden nőnek. Szépen elment a fiatalságom. Az elhízás miatt lecsökkent onbizalmam és az állandó depresszió miatt én magam nem kezdeményezek senkinél. De már 36 éves vagyok és lassan 10 éve ebben az állapotban. És tudom hogy később se változik meg jó irányba a külsőm. Így más sem változik. Az az érdekes hogy annyira nem lehetek nyomorék. Mert voltak lány barátaim és munkahelyen , interneten sok helyen kezdenek velem beszélgetni és sokan meg tudnak kedvelni. De megjelenésem nem kelt bennünk izgalmat a szexhez se. Nekem meg nagyon hiányzik a törődés, szeretet , társaság, szex is. Elvesztegetett időnek tartom az elmúlt éveimet. Beteg is lehetek és kitartásom sincs folyamatosan. Pl 3 hétig legutóbb is annyit ettem mint egy újszülött gyermek vagy egy kismacska. De tegnap vagy 4500 kalóriát zabaltam be. És ma is lesz 3500 már abból kiindulva amit a munkába hoztam magammal. (Igen karácsonykor is dolgozok). Egyszerűen a depresszió magány érzése is közrejátszhat abban hogy mindig feladom és szarok bele pár hétig. Ha lenne tartásom 1 évig éheztetni magam az edzés mellé? Úgy lehetne eredménye. Vagy ha elmennék magán orvoshoz és a mérget ami bennem van a fizetős szolgáltatás miatt azt félretenném. Mert a tb alapú orvosi rendeles nem hoz eredményt. Nem segítenek direkt . Ez ugyan olyan hogy inkább minden munkanap 3-4 km-t sétálok a hidegben a munkahelyre. Mert nem vagyok hajlandó 4 megállóra se bérletet se jegyet fizetni! Mert az rohadt Cé fiatal sracok lógnak de nekik nem mernek szólni. Akkor nehogy már nekem fizetni kelljen az utazásért.
azért mert nekem nem jut egy meleg lyuk amibe beleverhetném
🤣🤣🤣 És csodalkozik hogy egy másik emberi lény (a nő) nem ugrik egy ilyen csodálatos érzelmi mélységekkel rendelkező személy karjaiba khm bocsánat, farkára
22
Persze hogy csodálkozik! Mert ezeket csak poénból írja. És ezek a nők nem tudjàk mit hagynak ki
19 cm 😂
23# minden kommenteddel csak egyre mélyebbre és melyebbre sullyedsz🤦
Jujj 19 centi... igen a nők amint ezt megtudnak ugornak is rá...ja nem
24
Igazából a stílus a főnyeremény. A személyiségem. De amikor ez nem hozz érdeklődést akkor be kell vetni az atlagnàl jobb adottságokat is.
Persze most irhatjátok hogy nem eredményes a stratégia , mert nem itt sírna az incel a gyakorin.
Van benne valami 😑
26
Vagy egy hallom szub nő aki azt élvezi ha a férfi irányítja és használja a testét a kielégüléshez.
De én csak tényleg poenkodnék ezekkel a dumàkkal. Nekem egy komoly kapcsolatra lenne szükségem. Érzelmekkel együtt. Csak ugye kutyának sem kell pocakos férfi a mai világban.
Ha összejön sem fog örökké tartani. Ez divat manapság(szakítás, válás). Ha viszont nem tartós, az idő és pénz pazarlás. Te is elkövetheted ugyanazokat a hibákat, talán neked szerencséd lesz.
A leg logikisabb lépés, ha meg sem próbálok kapcsolatot kialakítani. Kalandok lehetnek, baráti, szeretői viszony is, de többet nem tudok elképzelni 36 évesen. Ha körbenézel ebben a korban mindnek gyereke van és csak apát keresnek, hogy könnyebb legyen eltartani a csonka családot. Más gyereke nem kéne, de ha nálad ez nem gond akkor nagyobb eséllyel indulsz egy ilyen nőnél. Tömve van velük a társkereső oldal.
Miért csak a pocakos és a sovány létezik, mint opció a fejedben?
Én pl egyiket se szeretem, bár a 168/75 arányaimmal lehet eleve kövérnek számítok ebben a beszélgetésben, de vékonyan se volt ez másképp.
Ettől a tinifiú baromságtól áll a szőr a hátamon, a tévképzetek rohadzlt taszítóak ám.
Ami meg a másik verenyzőt illeti: "Ja gondolom egyikkel sem, mert neked egy kapcsolathoz vonzalom kell.
De másnak biztos jó a maradék (szerinted)."
Két olyan pasi volt az elmúlt 10-14 évben, aki tetszett a baráti, családi körben választottak közül. A többinél rendesen nem értettem a vonzalom mibenlétét. És nem mind a kövérség miatt esett volna ki, hanem mert eleve szerintem csúnyák voltak. Egyik se a "megelégedett vele" szint volt az őket választó nők részéről. Ismét a tévképzetek. A valóságban nagyon sokféle ízlés van és nagyon sokféle vonzalom. Ismerek olyat, akinek külsőre egyáltalán nincs esete, jellemre viszont kb egy kaptafára választ, mert attól indul be. Van, akinek mindegy a külső, ha pénz van a dologban. Van, akinek a csomag egyben kell, kell az azonnali külső vonzalom és a jellembeli is, másnak meg bőven elég, ha külsőre topp, a többit majd elviseli valahogy. Nagyon sokféle kapcsolat van a világban. És, sajnos vannak a kölcsönösen, vagy egyoldalúan "megtűrlek, mert nincs jobb" alapú kapcsolatok is. De, nem evidens, hogy csaj azért mert neked nem tetszik Gizi, vagy Géza, a párja is olyannak látja, mint te és csak jobb híján van vele.
Az incelek legnagyobb baja, hogy nem nőttek ki az egoizmusból valahol 6-8 éves koruk között. Meg vannak róla győződve, hogy mindenki úgy gondolkozik és dönt, mint ahogy ők (tennék), ha ott lennének. Nincsenek árnyalatok, nincsenek más utak, opciók, csak, ami szerinte történik, vagy aminek történnie kell. Ez egy olyan rulajdonság, ami ezer ponton kiköszön egy átlag beszélgetés során is és normálisan működő emberek nem akarnak a nyakukba egy ilyet.
Nem mondom, hogy a kövérség, alacsonyság, csúnya arc stb nem ront az esélyeken egy 180-q85 cm magas, jó alakatú, szép arcú ember esélyeihez képest, mert nem lenne igaz. De, a tapasztalat azt mutatja, hogy igazánsokat a szociális és érzelmi érés hiánya ront rajtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!