Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem? (hosszú)
Bocs az ékezet hiányért, de nincsen hosszú i-m.
Bocsi a regényért és előre is köszönöm azt ha valaki végig olvassa.
Az van, hogy elvileg én egy későn érő tipus vagyok, 14 éves jött meg elsősszőr, tavaly (3-4 hónapja) még A kosaras se voltam most meg már B kell! Nőni is 14 évesen kezdtem, most 176 cm vagyok, és az arcom is most kezd "nőiesebb" lenni. Eddig mindig fiús cuccokat hordtam most meg már lányosabban kezdek öltözködni, nekem ez fura mert tavaly el nem tudtam volna képzelni magam például egy tunikában, vagy egyáltalán egy olyan felsőben ami nem póló!
Az utóbbi 2 hónapban egyre jobban felfigyelnek rám a fiúk és ez is elég furcsa érzés.. Sose volt barátom és eddig még nem is közeledtek hozzám fiúk... Nem tudom mit kéne csinálnom...
Tudnátok adni pár tanácsot, saját tapasztalatot mesélne akinek van? Kicsit meg vagyok rémülve, mert minden olyan hirtelen történik...
L/16
Mit kéne csinálnod? Lefűrészelni a lábadat?
Örülj neki, hogy nőiesedsz és felfigyelt rád az ellenkező nem.
Szerintem felnősz, nincs ebben semmi fura... :)
Magas vagy, ez tökjó! :D
Ehhez nagyon nem lehet tippeket adni... érezd jól magad az "új" bőrödben! :)
Ha még úgy érzed, hogy nem szeretnél fiúkkal ismerkedni, akkor nem kell! Nem vagy rá kötelezve...
Ha valamiről szeretnél kérdezni, akkor írj privit, talán tudok segíteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!