Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi ilyen értékekkel megengedheti magának, hogy a 18-25 év közötti női korosztályra hajtson?
34 éves. Saját hitelmentes ingatlan, nettó 1.5 milla, részvények, bitcoin, és euró. Arcra 10/7.5 mások véleménye (nem rokonok) és photofeeler alapján. A testi adottságai kimondottan jók (széles váll, feszes fenék) és nyárra meglesz a kockahas is. Hasonló test lesz mint Brad Pitt-nek volt a Trója c. filmben. Tehát nem az a nagyon izombunkó, hanem az ízlésesen izmos és szálkás.
A helyzet az, hogy a korombeli nők nem vonzanak. A szememben egy 30 feletti nő, (akármilyen szép volt 20 évesen) már elvesztette a vonzerejét, nem nőies, asszonyosodik elfele. Nekem az már inkább anyukának való, mint nőnek. Még akkor is ha nincs elhízva és ad magára, egy 30 feletti nőhöz már nem tudok vonzódni, kifutó széria, és onnan csak lejjebb van nekik ráadásul. Ez alól az akkoriban legvonzóbb női ismerősöm sem kivételek, már azokat sem dugnám meg, nemhogy összejönnék vele. Megfogadtam, hogy előbb lesz Volodomir Zelenszkij segere Vlagyivosztok-nál, minthogy összejöjjek egy 30 fölötti nővel.
De azaz igazság, hogy a 20-as nőknek is, inkább a korai 20-as éveiben lévők tetszenek igazán. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor egy nő akkor a legvonzóbb, amikor elballag gimiből, esetleg egyetemen első-másod éves.
Egy ilyen férfi mint én, ilyen adottságokkal és értékekkel, megengedheti magának, hogy ezekre hajtson?
Ne túlozzunk, nincs benne emberi érték de a pénz érték a golddiggerek szemszögéből.
Szóval ha hajlandó vagy folyamatosan pénzelni a folyamatosan öregedő, pár évente cserés golddigger bnöiet akkor hajthatsz nyugodtan erre a korosztályra, miért ne?
Múlt héten a 46 éves férfi főnökömmel ebédeltem, én 38N vagyok.
Elment mellettünk egy nagyon szép kikent-kifent, de nagyon fiatal(20 körüli)lány. Nő létemre is biccentettem felé, hogy jól néz ki, mi?
Főnököm:"persze, jól néz ki, de egyáltalán nem érdekel ez a korosztály. Ennyi idősen szükségem van a mély beszélgetésekre, hogy legyen közös téma. Ő kb most érettségizett, mégis miről tudnék vele 5 percnél tovább beszélgetni? 1-2 szex után szétunnám magam mellette.
Ez nagyon meglepett és nagyra tartom, mert egy sikeres, vagyonos jó kiállású férfi. Aki ennyit lát egy nőben, hogy max 25 éves legyen, az nem férfi, hanem maga is egy nagy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!