Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi ilyen értékekkel megengedheti magának, hogy a 18-25 év közötti női korosztályra hajtson?
34 éves. Saját hitelmentes ingatlan, nettó 1.5 milla, részvények, bitcoin, és euró. Arcra 10/7.5 mások véleménye (nem rokonok) és photofeeler alapján. A testi adottságai kimondottan jók (széles váll, feszes fenék) és nyárra meglesz a kockahas is. Hasonló test lesz mint Brad Pitt-nek volt a Trója c. filmben. Tehát nem az a nagyon izombunkó, hanem az ízlésesen izmos és szálkás.
A helyzet az, hogy a korombeli nők nem vonzanak. A szememben egy 30 feletti nő, (akármilyen szép volt 20 évesen) már elvesztette a vonzerejét, nem nőies, asszonyosodik elfele. Nekem az már inkább anyukának való, mint nőnek. Még akkor is ha nincs elhízva és ad magára, egy 30 feletti nőhöz már nem tudok vonzódni, kifutó széria, és onnan csak lejjebb van nekik ráadásul. Ez alól az akkoriban legvonzóbb női ismerősöm sem kivételek, már azokat sem dugnám meg, nemhogy összejönnék vele. Megfogadtam, hogy előbb lesz Volodomir Zelenszkij segere Vlagyivosztok-nál, minthogy összejöjjek egy 30 fölötti nővel.
De azaz igazság, hogy a 20-as nőknek is, inkább a korai 20-as éveiben lévők tetszenek igazán. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor egy nő akkor a legvonzóbb, amikor elballag gimiből, esetleg egyetemen első-másod éves.
Egy ilyen férfi mint én, ilyen adottságokkal és értékekkel, megengedheti magának, hogy ezekre hajtson?
38:Nem hisztizem, nektek nem tetszik, ha egy fiatalnak nem kell egy öreg pasi.
Nem a 30-as válaszoló vagyok. 15, 24, 29 komment az enyém.
Akiben van tökösség az nem itt kérdezi meg. Elmegyek szombaton buliba felszedek egy kedves 22 éves csajt és ennyi.
Ha nem jön össze, akkor tudni fogod a kérdésedre is a választ:)
42
Biztosíthatlak, hogy nem ugyanaz a két személy. Én az egyik vagyok, a másik valaki más. Mi a meglepő abban, hogy 20-25 közötti lányok nem 30-as papit akarnak?
Már tisztáztuk, hogy te nem jössz be az idősebb pasiknak, szóval innentől fogva totál értelmetlen az írásod, habár hajlok arra, hogy te egy incel fiú vagy.
Nekem nem sokkal azután, hogy átléptem a 30-at, volt egy 18 éves barátnőm, aki jelenleg Szegeden jár egyetemre. Szóval van rálátásom arra, hogy milyen a Z generáció, és ezt a hisztit abban a fél évben, míg jártunk, sosem láttam tőle.
Szóval engem ne akarj átverni, mert én veled ellentétben tudom, hogy milyen egy mai 18 éves lány.
Az, hogy te sikertelen vagy ezeknél a csajoknál az azért van, mert észreveszik rajtad ezt a passzív-agresszív stílust, amit itt is képviselsz.
Több alázatot barátom, akkor talán több sikered lesz.
"Mi a meglepő abban, hogy 20-25 közötti lányok nem 30-as papit akarnak?"
Az, hogy hülyeség.
Te azt hiszed, hogy minden 30 éves úgy néz ki, mint azok a lerobbant alkoholisták, akik jönnek ki a gyàrból. Hát rohadtul nem.
Nekem mindig is fiatalabb barátnőim voltak, 2 exemet is megemlítettem ebben a topikban, a 22 évest, meg a 18 évest. Nyugodtan kétségbe vonhatod, nem érdekel.
Mert ez is csak azt bizonyítja, hogy egy teljesen átlagos, kb. 20 éves incel sràc vagy, (aki 2 nicken ír) akinek soha nem volt még kapcsolata egyetlen nővel sem, és nem tudja, hogyan gondolkodik egy nő, azt meg pláne nem, hogy gondolkodik egy fiatal nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!