Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi ilyen értékekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi ilyen értékekkel megengedheti magának, hogy a 18-25 év közötti női korosztályra hajtson?

Figyelt kérdés

34 éves. Saját hitelmentes ingatlan, nettó 1.5 milla, részvények, bitcoin, és euró. Arcra 10/7.5 mások véleménye (nem rokonok) és photofeeler alapján. A testi adottságai kimondottan jók (széles váll, feszes fenék) és nyárra meglesz a kockahas is. Hasonló test lesz mint Brad Pitt-nek volt a Trója c. filmben. Tehát nem az a nagyon izombunkó, hanem az ízlésesen izmos és szálkás.

A helyzet az, hogy a korombeli nők nem vonzanak. A szememben egy 30 feletti nő, (akármilyen szép volt 20 évesen) már elvesztette a vonzerejét, nem nőies, asszonyosodik elfele. Nekem az már inkább anyukának való, mint nőnek. Még akkor is ha nincs elhízva és ad magára, egy 30 feletti nőhöz már nem tudok vonzódni, kifutó széria, és onnan csak lejjebb van nekik ráadásul. Ez alól az akkoriban legvonzóbb női ismerősöm sem kivételek, már azokat sem dugnám meg, nemhogy összejönnék vele. Megfogadtam, hogy előbb lesz Volodomir Zelenszkij segere Vlagyivosztok-nál, minthogy összejöjjek egy 30 fölötti nővel.

De azaz igazság, hogy a 20-as nőknek is, inkább a korai 20-as éveiben lévők tetszenek igazán. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor egy nő akkor a legvonzóbb, amikor elballag gimiből, esetleg egyetemen első-másod éves.

Egy ilyen férfi mint én, ilyen adottságokkal és értékekkel, megengedheti magának, hogy ezekre hajtson?

ma 11:51
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
27%
20: Ahogy írod, a 30-as férfi ismerőseim egyik sem keres 30-as nőt..
ma 13:21
 22/54 anonim ***** válasza:
81%

"anyukának való, mint nőnek"

Mert egy anyuka nem nő?

ma 13:22
 23/54 anonim ***** válasza:
42%
#20, most nagyképűnek fogok tűnni (egy anonim oldalon, haha), de engem jó egzisztenciájú harmincasok is dugnának, pedig közeledem az ötvenhez, csak még nem látszik.
ma 13:24
 24/54 anonim ***** válasza:
76%

20: te nagyon nem vagy képben, 30'as nő ismerőseimnek sorban állnak a tizenévesektől az 50-esekig a pasik csak nekik nem kell bárki.

Ti a kutyának sem kelletek, max a pénzetek.

ma 13:25
 25/54 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem neked nem biztos, hogy kell attól félned, hogy egy 30-as pasi rád hajt, mivel a stílusod alapján eléggé gyerekesnek tűnsz. Mivel pedig a belső tükrözheti a külsőt, így ez kifelé is làtszik. Nem hinném, hogy egy 175 cm magas, érett testű lány vagy, aki alsó hangon 22-23 évesnek néz ki, inkább tipikus vihogó, testileg még éretlen tinilánynak képzellek. Vagyis egy igazi férfi aligha figyelne fel rád.

Ellenben hidd el, láttam-megéltem már több dolgot a világban, ismerem a nőket, és biztosan állíthatom, hogy vannak olyan 18-19 éves lányok, akik nem utasítják vissza az idősebb férfiakat, főleg akkor nem, ha olyat keresnek, mert a saját fingjukon röhöhő kortársaikat komolytalannak tartják.

Szóval nem kell így kiakadni, neked nem lesz idősebb pasid. Sőt, nem csodálkoznék, ha 25 évesen is 19 éves pasikád lenne.

Szia.

ma 13:27
 26/54 anonim ***** válasza:
78%

Tudod, nekem meg a 30+-os pasik apukáknak valók, és nem vonzódom hozzájuk.

De ha valami véletlen csoda miatt mégis vonzódnék, akkor is nagy ívben kerülném az olyanokat, mint te.

ma 13:30
 27/54 anonim ***** válasza:
0%
25 pedig a fingás, büfögés, okádás vicces, de csak ha férfi csinálja
ma 13:35
 28/54 anonim ***** válasza:
57%

20

Te igencsak el vagy tájolódva, és ezen az undorító belsőd sem javít.

ma 13:36
 29/54 anonim ***** válasza:
22%

25: Szia papi. 👋

Pedig volt már, hogy idősebb pasi ràm hajtott, persze nem lett semmi, koppant. 🤭

Abban igazad van, hogy 18 évesen nem nézek ki 5 évvel idősebbnek, de ennek inkább örülök, nem pedig zavar a dolog.

Elég lepukkadt, vagy pènzèhes csajok lehetnék, akik apjuk, vagy nagyapja korabeli férfival henteregnek, biztos valami èrdek, vagy sérülés nem vonzalom az oka.

ma 13:37
 30/54 anonim ***** válasza:
0%

" Sőt, nem csodálkoznék, ha 25 évesen is 19 éves pasikád lenne."

Inkább, mint egy 34 éves pasi. Pár hónap és közelebb a 40-hez :D

ma 13:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!