Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyors a tempó?

Figyelt kérdés

ismerkedem egy férfivel december eleje óta, de hetente max 1x találkozunk, ír mindennap, de nem igazán feccel bele energiát, mármint mindig az van hogy majd találkozunk... nem fixálunk le egy időpontot, leginkább miatta, mert mindig ott vannak a haverok, a családja stb.

én elég tapasztalatlan vagyok az ismerkedésben, eddig 4x találkoztunk

az ismerkedés elején milyen gyakran szoktatok találkozni?

én akarom ezt az egészet túl gyorsan? mert én örülnék akár heti 2-3 találkozónak is... vagy még ilyenkor korai ez? túl gyors?

tegnap 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"mindig ott vannak a haverok, a családja"

Ők a fontosabbak neki, nem Te.

Heti 2-3 tali teljesen normális, elvárható, nem sok az.

tegnap 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy tapasztalatlan vagy, meg mások hogy szokták. Az a lényeg, hogy neked hogy lenne jó. Ha neked ez nem ideális, akkor közöld vele.
tegnap 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap ír, az szerintem jó jel. Vesd fel neki, hogy lehet-e esetleg heti 2 találkozó? Aztán több is...
tegnap 18:50
 4/10 A kérdező kommentje:

én már kérdeztem a találkozót, de mindig van valami programja ált. haverokkal, amit nem is értek mert mindenki dolgozik hétköznap...

ilyenkor az van hogy mondja hogy majd összehozzuk a talit

tegnap 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
1. Úgy legyen fontos a nő, hogy neki meg mindenki más a fontosabba, mint a férfi.
tegnap 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem akar veled találkozni.
tegnap 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Van egy problémád: ritkán találkoztok, másokat mindig eléd helyez->ha zavar, elmondod neki->ha nem változik semmi, akkor vagy vele maradsz, vagy többre tartod magad.
tegnap 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

4

Hát... Akkor nem akar veled talizni. :( Vagy a haverok tulajdonképpen havernők.

Hát nem tudom. Esetleg adj még egy kis időt, és ha nem változik a helyzet, akkor gondold át, hogy neked ez elég-e.

tegnap 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet van kapcsolata.
tegnap 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
7-ből 6 napot találkoztunk kezdettől fogva! Fél órányi autóútra lakott! Tehát napi 1 órát minden nap vezettem miatta. Ez a minimum!
tegnap 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!