Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem a folytatásra, így hogy túl gyors volt a tempó?
Figyelt kérdés
Másfél hónapig ismerkedtem egy lánnyal. Nagyon megfogott a személyisége, hamar megnyíltam előtte, túlságosan is hamar. Szerettem volna minél többet vele lenni, szerelmet is vallottam, de neki gyors volt a tempó. Azt mondta, nem tudja viszonozni ezeket a mély érzéseket, ezért, hogy ne sérüljünk jobban, hagyjuk abba a találkozásokat. Ezt nehezen, de elfogadtam és visszavonultam. Vajon egy idő múlva újra kezdhetném a közeledést, kicsit lassabban haladva?2023. febr. 24. 17:38
1/6 anonim válasza:
Felesleges. Nem a tempó volt gyors, hanem nem jöttél be neki
2/6 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem volt gyors. Még ha neki lassabban is alakulnak ki a mély érzelmek, ennyi idő után látnia kellett, hogy a jövőben van-e rá esély. Nyilván ezt a pluszt nem érezte, ami kétszer ennyi idő múlva sem változott volna. Így valószínűleg később sem lesz értelme közeledni.
3/6 anonim válasza:
Mégha a tempó gyors is, max azt mondaná, hogy lassítsatok és nem azt, hogy hagyjátok abba az ismerkedést. Én nem füznék sok reményt ehhez a dologhoz.
5/6 anonim válasza:
"Vajon egy idő múlva újra kezdhetném a közeledést, kicsit lassabban haladva?"
Ha azt akarta volna, hogy lassabban haladjatok, akkor nem azt mondta volna, hogy hagyjátok abba. Nem tudja viszonozni az érzéseket, nem alakult ki benne, ami benned.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy túl tapadós, nyomulós voltál. Nekem pl ha valaki pár hét után szerelmet vallana, az egyszerűen komolytalanná válna a szememben. Nem így működnek az érzések. Valószínűleg azért is lépett inkább vissza a lány, mert ő nem így érzett, és tényleg nem akarta húzni az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!