Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem a folytatásra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem a folytatásra, így hogy túl gyors volt a tempó?

Figyelt kérdés
Másfél hónapig ismerkedtem egy lánnyal. Nagyon megfogott a személyisége, hamar megnyíltam előtte, túlságosan is hamar. Szerettem volna minél többet vele lenni, szerelmet is vallottam, de neki gyors volt a tempó. Azt mondta, nem tudja viszonozni ezeket a mély érzéseket, ezért, hogy ne sérüljünk jobban, hagyjuk abba a találkozásokat. Ezt nehezen, de elfogadtam és visszavonultam. Vajon egy idő múlva újra kezdhetném a közeledést, kicsit lassabban haladva?
2023. febr. 24. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Nem a tempó volt gyors, hanem nem jöttél be neki
2023. febr. 24. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ez egyáltalán nem volt gyors. Még ha neki lassabban is alakulnak ki a mély érzelmek, ennyi idő után látnia kellett, hogy a jövőben van-e rá esély. Nyilván ezt a pluszt nem érezte, ami kétszer ennyi idő múlva sem változott volna. Így valószínűleg később sem lesz értelme közeledni.
2023. febr. 24. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mégha a tempó gyors is, max azt mondaná, hogy lassítsatok és nem azt, hogy hagyjátok abba az ismerkedést. Én nem füznék sok reményt ehhez a dologhoz.
2023. febr. 24. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs esélyed.
2023. febr. 24. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Vajon egy idő múlva újra kezdhetném a közeledést, kicsit lassabban haladva?"

Ha azt akarta volna, hogy lassabban haladjatok, akkor nem azt mondta volna, hogy hagyjátok abba. Nem tudja viszonozni az érzéseket, nem alakult ki benne, ami benned.

2023. febr. 24. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túl tapadós, nyomulós voltál. Nekem pl ha valaki pár hét után szerelmet vallana, az egyszerűen komolytalanná válna a szememben. Nem így működnek az érzések. Valószínűleg azért is lépett inkább vissza a lány, mert ő nem így érzett, és tényleg nem akarta húzni az agyad.
2023. febr. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!