Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27 éves férfiként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves férfiként hogyan kezdjek el újra ismerkedni ha vége lett a kapcsolatomnak?

Figyelt kérdés
dec. 20. 03:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Hittan- és bibliaórákra eljárhatsz. Tömegesen köthettek életre szóló kapcsolatokat nők és férfiak ilyen helyeken, tudomásom van néhány esetről.

Gondolj csak bele! A szeretet és az elfogadás az alapja a mindennek.

Az is formálhatja a jövőbeli elképzelésedet, hogy milyen "isten"-képpel rendelkeztek a felmenőid, illetve melyik felekezethez tartoztok, mint családfa. Szóval türelem!

dec. 21. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Ne kezdj el ismerkedni. Jön az magától. Ha erőlteted, akkor csak a görcs lesz, hogy nem sikerül. Hidd el, a modern korban is lehet offline társat találni. Ne ülj otthon, vedd észre, amikor barátok, kollégák, közös érdeklődési körűek mennek valahova. Menj te is, élvezd, aztán amikor kell, ott lesz. Ebben semmi ezotéria nincs.
dec. 24. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Legyenek hobbijaid, sportoljál, és ilyen alkalmakkor is megismerkedhetsz egy olyannal, aki szimpatikus és tetszik. De ahhoz, hogy elfelejtsd az előzőt, még el kell telnie egy kis időnek, addig ne is próbálkozzál.
dec. 25. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Ma nehezebb ismerkedni, mint 20-30 évvel ezelőtt, mert az emberek befelé fordulóbbak lettek.

A fenti tippek jók, próbálkozhatsz velük.

Igazából bárhol próbálkozhatsz, sosem lehet tudni.

Ha nem akar összejönni, akkor ott járhatsz sikerrel, ahová az emberek direkt a társkeresés céljából mennek fel.

Ezek pedig a társkereső oldalak.

Találkozz több emberrel 83-4-el legalább) akit a leírások, chetelések stb

alapján szimpatikusnak tartasz.

És akivel a találkozó alapján is pozitív maradt a kép, jó volt az együtt töltött idő, és ő is érdeklődő maradt utánad, no az lehetséges

társ jelölt lehet.

dec. 27. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Én nem szívesen próbálkozok társkeresőkön. Inkább a munkahelyen, egyetemen, stb helyen próbálok nyitott szemmel járni, hátha. Én edzeni kezdtem, gyakrabban járok el, pl bowlingozni, moziba, könyvtárba, hobbikkal kapcsolatos helyeken stb.

Fel a fejjel, más nők is vannak a világon.

dec. 29. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!