Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27 éves férfiként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves férfiként hogyan kezdjek el újra ismerkedni ha vége lett a kapcsolatomnak?

Figyelt kérdés
dec. 20. 03:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Hát régen hogyan ismerkedtél?

Légy nyitott, járj emberek közé.

dec. 20. 03:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Neten ismerkedtem 5 ève.
dec. 20. 03:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kezdjem újra.
dec. 20. 03:55
 4/15 anonim ***** válasza:
54%

Talán a társkeresők... nekem egyházi körökben volt szerencsém. Szinte mindig akadt érdeklődő már a kezdetektől fogva. (Alig voltam egyedül, szinte majdnem mindig udvaroltak nekem.)

A mostani páromat is egy félig-meddig kereszténynek nevezhető társaságból ismertem meg korábbról.

dec. 20. 05:30
 5/15 anonim ***** válasza:
17%
Már nem kész új csaj neked. Az előző is szerencse volt.
dec. 20. 08:33
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Regisztráj társkeresőre
dec. 20. 08:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért lett vége? Ismerkedj újra neten.
dec. 20. 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hogy nézel ki?
dec. 20. 13:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát nem lettem előrébb.
dec. 21. 08:59
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Talán azért nem jártál még sikerrel, mert az egyházi közösségekben (ahol a "jószerencse" rám mosolygott,) most éppen szünet van.

A gyakorlatban majd január hónap folyamán próbáld ki! (Kb. egy hónapot már azért csak tudsz várni.) Az nem olyan sok idő.

Most próbálj megbékéni a gondolattal, hogy ezen a karácsonyon várakozni kényszerülsz arra, hogy az események esetleg maguktól alakuljanak. Ha a Gonviselés éppen mostanában szán neked valakit.

4-es válaszoló voltam.

dec. 21. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!