Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy chincelnek vagy shortcelne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy chincelnek vagy shortcelnek reménytelenebb a becsajozás?

Figyelt kérdés
A chincel az, aki a gyenge, alfátlan álla miatt nem kell a nőknek, a shortcel aki a magassága miatt.
dec. 19. 22:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Huha nem tudtam h mar kategorizalva is vannak.

Kb mint egy rossz kaszt rendszer ahol a kasztbeiek egymas licitaljak tul h mennyire rossz nekik...

Vicces de komolyan ...

dec. 20. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
7-es mostanában minden kérdés alá odaböfögi, hogy bezzeg a férfiak kapcsolatban milyen boldogtalanok, mert nem insta modellel vannak együtt. Szerintem tényleg el is hiszi, hogy mivel neki még nem volt normális kapcsolata, ezért másnak sem.
dec. 20. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Miért baj az, ha alacsony alacsonnyal van, csúnya csúnyával és kövér kövérrel?

Lenézcelek vagytok?

Ha dagadt vagy, keress dagadt nőt. Ha alacsony vagy, keress olyat magadnak.

De nem, elképzelhetetlen az, hogy két csúnya ember szeresse egymást, inkább büszkén kijelented, hogy inkább a magány mint hogy alább adj az elvárásokból.

Nyüszítő önsajnáló kreténcelek vagytok ti, a chadezéssel, lapátállazással, farok- és magasságméregetéssel, meg fizetés hasonlítgatással.

Ez nem involuntary cölebség drága barátom, hanem értelmileg párkapcsolatra való alkalmatlanság miatti cölebség.

dec. 20. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Amugy tore felesleges peldalozi h mennyi alacsony csunya kover pasinak van evek ota parja...

1. Nem hiszik el

2. Kenyelmesebb masra fogni

3. Lustak

4. Keptelenek kilepni a komfortzonabol

dec. 20. 09:07
 15/16 anonim ***** válasza:
a képtelen kilépni a komfortzónábólceleknek
dec. 20. 13:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Én inkább duracell vagyok. :D
dec. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!