Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos/sportos pasiknak csak a sportos nők jönnek be?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki folyamatosan bejár a munkahelyemre,nyilván nem ok nélkül,tőlünk visz el dolgokat,amolyan futár,de kicsit komolyabb. Mindig leáll velem beszélgetni,eddig jórészt kiskabátban volt. Nekem nagyon szimpatikus mind külalakra,mind személyiségileg. Szerettem volna lépni,megkérdezni van-e valakije,de ma pólóban jött be,látszott rajta,hogy edzett teste van,a karjai is vastagok,a mellizma is látszódott. Nos én meg egy széken ülök egész nap és nem vagyok kövér,de lehetnék sportosabb,a fenekem sem nagy,se nem kicsi,de azóta félek tőle. Vajon lehet nála esélyem,vagy az ilyen pasik csak a sportos/kondis csajokat szeretik? Annyira kikészít most ez az egész,végképp nincs önbizalmam rákérdezni nála,félek,hogy azért utasít el mert nem vagyok sportos... Ötlet? Tanács? Tapasztalat csajok?tegnap 20:04
1/6 anonim válasza:
december második felébe pólóban. Ausztráliában?
2/6 anonim válasza:
Ötlet, tanács:
kérdezd meg hogy van-e valakije, s ha nincs akkor emeld fel a nem kicsi fenekedet s kezdj valamit mozogni sportolni hogy nehogy a nem kicsi feneked miatt pattintson le :)
3/6 anonim válasza:
Bakker a pasiknak még a pasik is bejönnek. A saját lanyukat is f.gnák. Szerinted kik nem akkor?
4/6 anonim válasza:
Ferfiak tobbsegenel csak a koverseg a gond. De van akinek az se, es ez nem feltetlen fugg ossze h sportose.
5/6 anonim válasza:
Nem. Ez nem így van. Csak ne legyen dagadt és hurkás lógós a csaj
6/6 anonim válasza:
Csak ne lógjon a Cs öcsöd meg a se g GED.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!