Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben változott a 2024 es női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben változott a 2024 es női rajtengedély, mondjuk az 1950,60,70,80,90 évekitől?

Figyelt kérdés
Ma már miben kell jobbnak lenni mint xy jakabnak 1980 ban hogy járjon neki nő?

#Rajtvonal a nőkhöz
ma 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

"a nő egyedül is jól el van"

Dehogy van, max nincs neki megfelelő jelölt.

ma 12:12
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
1971-ben nősültem először. (Azért először, mert sajnos az első feleségem elhúnyt.) Akkor sem azért, mert "járt" nő, maga a megfogalmazás is undorító, a nők ugyanúgy emberek, nem valamiféle tárgyak. Senkinek sem jár senki automatikusan, ugyanúgy udvaroltunk, ugyanúgy számított a jobb, igényes külső, az ápoltság, a sportos alkat, a szellemesség, az udvariasság, a tisztelet, az ápoltság, a normális egzisztencia, mint a fiam és most az unokám korosztályában. Mint ahogy mi, férfiak sem választunk egy bunkó, igénytelen, ápolatlan, humortalan bányarémet direktben, ugyanez elmondható a nőkről is, aki rendben van lelkileg, igényes magára, normális életet szeretne, az nem valami hiányos fogazatú, nagyhasú, tanulatlan, ápolatlan, bunkó alkoholistával fog összejönni. Pszichológus kellene neked, mert rendkívül ocsmány, ahogyan a nőkről beszélsz, hogy neked ők csak szextárgy+szakácsnő. Így az életben nem lesz senkid. Plusz a külsődre is adhatsz jobban, ha túlsúly van, azt leadni, jó frizura, bőr/szemöldök rendbetétele akár kozmetikussal, kellemes illat, ízléses, stílusos öltözködés. (Akár turkálóból) Alepvető illem és udvariassági normák elsajátítása. Plusz sok olvasás, kulturálódás, leginkább szépirodalom, illetve normális tudományos folyóiratok, mert a legtöbb itt siránkozó férfinek kétségbeejtő a helyesírása, a fogalmazása, meg úgy a műveltségi, általános ismeretanyag szintje.
ma 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem velem határozottan könnyebb volt ismerkedni (azért írom múlt időben, mert jelenleg párkapcsolatban élek), mint dédnagymamámmal (1926-ban született). Amikor beszélgettünk erről, elmesélte, hogy ő már akkor elküldte az udvarló férfiakat, ha nem találta őket elég izmosnak, mert máskülönben ki fog dolgozni a kertben és a tanyán? Nála alapvető volt, hogy a férfi egyedül tartsa el kettőjüket és a leendő gyerekeiket, hogy ha munka adódik, az az ő dolga lesz, hogy meg kell felelni a család elvárásainak is, így ha az apja kérte valamiben a segítségét, akkor neki is ugyanígy segít, hiszen ők már egy család. Ezzel szemben nálam a fő dolog az, hogy élvezem-e a másik társaságát, hogy vannak-e közös érdeklődéseink, hogy összeegyeztethető-e a világképünk és a hosszútávú céljaink.

A párom kap szeretetet, én is tőle. A párom süt/főz nekem, én is neki. Együtt utazunk, együtt megyünk el ilyen-olyan programokra, együtt teszünk a céljainkért. Egy párkapcsolatban elengedhetetlen a kölcsönösség.

Jól írták, manapság akkor van értelme egy párkapcsolatnak, ha a párom mellett jobb az életem. Semmi értelme egy olyan férfi mellett pocsékolni az időmet, aki vagy nem ad hozzá semmit az életemhez, vagy egyenesen rombolja azt. Férfi oldalról ugyanez az alapvető hozzáállás, szóval nem értem, hogy ebbe miért kötsz bele. Ez akkor is egyértelmű, ha sose voltál még párkapcsolatban. Olyan ételt eszel, ami ízlik, olyan filmet nézel, ami leköt és olyan embert választasz magad mellé, aki jobbá tesz, nem pedig ellenkezőleg.

Az a baj, hogy a hozzászólásaidból is süt a nők elleni (alaptalan) haragod és gyűlöleted, és pont ezért kerülnek el. Senki sem fog egy olyan embert a saját maga közelébe engedni, akinek ennyire feldolgozandó komplexusa van. Minden jóindulattal írom, hogy egy jó pszichológus tudna ebben segíteni.

25/N

ma 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Te elsők közt említed a főzést, és pont ez a baj valahol. Felnőttként közösen intézzük a kaját, mert nem az anyád vagyok. Akit etetni kell, az nekem nem kell otthonra, húsos barack.
ma 12:30
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Én sütök, főzök minden nap. Párom pedig lenyírja a füvet szezonjában (fél hektáros udvarunk van), karban tartja az autót, megszereli ha kell, fát vág, behordja, elvisz autóval ahova kell, utcán megvéd ha belénk kötnek, stb. Te mit adnál egy nőnek cserébe a főzésért és az egyéb házi munkákért? Várj kitalálom. Egy 16 cm alatti kukackát néha. Meg az elégedetlenkedést, a gyűlölködést.
ma 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy másodikként említi a főzést olyan, mintha nekem az lenne az egyik legfontosabb dolog a pasimban, hogy hetente többször porszívózik. Wtf.
ma 13:12
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

#6 Mondom: Nem JÁR! Semmi sem JÁR az embernek!

#5 vagyok

ma 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
27%

Manapság már minden szempontból pont olyan férfinak kell lenni, amilyet az adott nő elképzelt magának, tehát számára TÖKÉLETESNEK kell lenni: ezt jelenti manapság a rajtengedély.

Évtizedekkel ezelőtt nem kellett tökéletesnek lenni, ma már igen, ez a különbség.

Az internetes társkeresés elterjedése elképesztően válogatóssá tette a nőket, szinte senki sem elég jó nekik, irtó nagy szerencse kell ahhoz, hogy össze akarjon jönni veled egy nő, ha csak max. átlagos külsejű pasi vagy.

ma 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem az internethez van köze ennek, hanem inkább ahhoz hogy manapság lehetséges boldogulni szingli nőként az életben, nincs kényszer hogy mindenképp hozzá kell menni valakihez.

ma 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:

19

Már 50 éve sem volt semmi kényszer, és anyám is boldogult egyedül, elváltan.

ma 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!