Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tudom mit kellene tennem a siker
érdekében, de képtelen vagyok rá?
Figyelt kérdés
Pl tudom hogy a túlsúly lerontja az esélyeimet. De nem tudom leadni. Vagy ha tudom hogy nem elég a 400 körüli nettó kereset meg hogy nincs autóm. És tudom hogy munka mellett kellene tovább tanulnom. De gyerekként is kényszernek és unalmasnak tartottam az iskolákat.
Viszont ha nem teszem meg amik az elvárások a nőknek, úgy szépen egyedül élhetem le a maradnék éveimet is. 😐
Ez most vagy erőt veszel magadon és csinálod vagy nem és egyedül maradsz vagy nagyon nagyon nehéz lesz találni valakit.
ma 07:40
2/9 anonim válasza:
El kell döntened, hogy mi a fontosabb. Pl. a túlsúly alapból nagyon egészségtelen. Persze, mindig kényelmesebb elfetrengeni a komfort zónában, de nem biztos hogy boldog leszel tőle.
ma 07:42
3/9 anonim válasza:
Hát igen saját magad miatt kéne csinálni és nem a nők miatt. Arra gondolj hogyha nem fogsz valamennyit, sőt inkább még hízol az milyen egészségügyi kockázatokat jelent. Vagy arra, hogy milyen önbizalmat ad amikor sikereket érsz el. Rájössz arra, hogy van akaraterőd, ügyes vagy. Pénzt illetve nem kell neked milliókat keresni, de azért jobb ha több pénzed van mint kevesebb. Mennyi mindent megvehetsz magadnak, szereteidnek. A tanulás szintén önbizalmat ad hiszen rájössz, hogy nem vagy (olyan) buta. Az, hogy képes vagy elérni a céljaid az mind mind pozitívan hat rád. Csak el kell kezdeni.
ma 07:46
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem akarok belemenni. Mindig mozogtam és kipróbáltam minden diétát, kiegészítőket. Szóval úgy vagyok elhízott hogy valaojaban indokolatlan. Sose zabaltam meg feküdtem egész nap. Egyszerűen nekem nevezett a pálya. Rosszak az adottságok vagy felderítetlen betegségek nehezítik a dolgot. Mielőtt kérdezitek! Többször elmentem orvoshoz. Mikor fiatalabb voltam akkor mèg a háziorvos simán lerázott és akkor évekre beletörödtem. Később már más orvosokhoz is elmentem (TB alapú) és ott küldtek több felé. Kertem időpontokat ami volt hogy 4-5 hónappal későbbre szóltak. Volt amelyik időpont nem felelt meg. De volt amire elmentem ahonnan megint tovább küldtek máshova. És ez a körforgás ment és segítséget , konkrét információkat (pl pajzsmirigy , cukorbetegség , veseelégtelenség ) stb példákat nem is mondtak ki. Ezért valóban sokszor belefaradtam hogy menjek a dolgok után a segítség reményében.
ma 07:49
5/9 anonim válasza:
1 vagyok.
Menj el dokihoz és vizsgáltasd ki magad...nincs olyan hogy nem lehet fogyni.
Addig amíg amagadat ilyenekkel ámítod...magadnak gyártasz kifogást, addig nem is fogsz neki kezdeni.
A dokiknál meg sokszor verni kell az asztalt, hogyegfelően vizsgáljanak.
Minden vizsgálat fotós lehet. 2-re nem mész el már nem is vesznek olyan komolyan ( a nrendszerbe minden benne van).
Pl a májad is megnézedheted vagy a kortizol szinted is.
ma 08:04
6/9 anonim válasza:
Pajzsmirigy működési zavart be lehet állítani, ha pedig cukorbetegséged van akkor még jobban oda kell figyelni mit eszel. A saját egészséged érdekében csináld.
ma 08:25
7/9 anonim válasza:
Endokrinológus is jó irány lehet. Egyébként én átérzem, nekem pajzsmirigy, PCos kombo miatt nagyon nehéz fogyni, de nem lehetetlen. De pár dologban el kellett engednem a hagyományos diéta kultuszt, pl. rájöttem hogy a nagy intenzitású edzéssel csak ártok magamnak. Ha őszintén azt tudod mondani, hogy mindent megpróbáltál (heti 4 edzés, kalória számlálás legalább fel-1 éven át) akkor menj vissza dokihoz. Nem csak a fogyás miatt, hanem ha van felderítetlen betegség, az hosszú távon káros nagyon rád.
ma 08:30
8/9 anonim válasza:
Ezek egyike sem garantálja a sikert.
Normál testsúlyú férfiak közt is sokan nem jóképűek, és emiatt nem jönnek a nők többségének.
Fogyás az egészséged miatt érdekeljen.
400k Magyaroszágon átlagos fizetés.
ma 08:58
9/9 A kérdező kommentje:
Most megint győzködöm magamat hogy kell az újabb próba az orvosokkal. Hátha mostmár kifogok valakit aki tényleg segíteni akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!