Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni, hogy ne hasonlítsam magam másokhoz társkeresés terén?
Engem az nem szokott zavarni ha másoknak pàrja van, nekem meg nincs. Mivel látom hogy olyanokkal járnak akik nekem mégcsak nem is kellenének.
Engem inkább az zavar, mikor végre lesz párom, hogy nyomulnak rá, meg neki játszák magukat, kikezdenének vele olyanok, akiknek ráadásul amugy párja vagy, netán férje gyereke van.
Amugy én úgy vagyok vele másoknak azért van gyakrabban vagy mindig párja mert azok szóba állnak olyanokkal is akikkel én nem tenném.
És ez nem az hogy én hordanám magasan az orrom. Hanem szimplán nem jön be mások pasija.
Nem, egyik sem igaz rám. Csak kicsit visszahúzódóbb vagyok, ez a leginkább hátrány úgy érzem.
Csak én férfi vagyok. 😊
De igazából tudok beszélgetni másokkal, nőkkel is, nem azzal van baj, hogy ne tudnám megszólítani, de inkább csak ilyen kulturális, semleges témákról próbálok, az ilyen nagyon érzelmi alapú témákról mások előtt nem. Pl hogy mi volt xy exemmel, hát senkinek semmi köze szerintem hozzá, de sokan mesélnek ilyen sztorikat és ezekhez könnyebb kapcsolódni.
Hasonlítgatni szerintem mindig fogsz egy kicsit. Viszont fontosabb ennél, hogy megtaláld a saját hangod, ami megmondja, te mit is szeretnél. Kívülről sok minden tűnhet jónak, ha adott embernek az az életút bejön, akkor tud róla úgy áradozni, hogy más is kedvet kapjon hozzá. Ne azért sóvárogj, ami a téged körülvevő többségnek van. Pontosabban csak akkor, ha igazán magadénak érzed te is. Ehhez kell egy jó adag önismeret, és bátorság, hogy az ember fel merje vállalni, ha adott esetben mást szeretne. Szóval az egyik fontos tanácsom nekem ez, hogy igyekezz áthelyezni a fókuszt másokról magadra, és azzal tölts több időt, hogy rájössz, te mit szeretnél pontosan, és miért pont azt.
A másik pedig, hogy keresd a jó oldalát annak, ami eddig történt veled. Pl tegyük fel, hogy 30 éves korodig akartál gyereket, de mindjárt 30 vagy, és még nincs. Nézheted onnan is, hogy úristen, ez sem sikerült, másnak meg igen. Vagy, úgy is tekinthetsz erre, hogy legalább nem vagy egyedülálló szülő, mert pl az eddigi kapcsolataidnak mind szakítás lett a vége, és így milyen szuper, hogy nem köt össze téged semmi velük. Változtatni a múlton nem tudsz, de hiszem, hogy segít, ha meglátod a történésekben a jót, ami téged előrevitt, akár tanulságot adott, vagy élményt, más szemléletet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!