Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen kezdeni a párkeresést?
Nálam kimaradt ez a klasszikus életút, hogy középsulis évek alatt csajozás, első tapasztalatok megszerzése. Utána 20-as évek elején már komolyabb párkapcsolat, együttélés mondjuk még a szülőknél. Aztán 25-30 között már közösen tervezve külön háztartás albérletben vagy saját lakás/kertes házban. Illetve menet közben esetleg gyerekvállalás. Ebben van egy fokozatosság, természetesség.
Én most állnék neki ennek a folyamatnak, szó szerint a 0-ról, viszont így közel a 30-hoz, nem tudom hogyan kéne kezdeni. A kortársaimhoz képest 10-15 év mínuszba vagyok. Meglátásom szerint a legnagyobb hátrány a tapasztalat hiánya. Sajnos ezek a tények nem tesznek túl jót az amúgy se sok önbizalmamnak. Jelenleg a szülőkkel élek. Elég kellemetlennek tartom, hogy csak úgy vigyek haza egy 28-30 éves felnőtt nőt?! Már ha egyáltalán össze jönne valami. Arra gondoltam először külön kéne költözni és amikor már kialakult egy önállóbb élet, akkor neki állni ennek a témának.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Az építő jellegű negatív hozzászólás/kritika is érdekel.
29F
Hát igen mama hotelbe a mai nők ilyen idősen nem fognak menni ez tény sajnos.
Én kicsit korábban eszméletem fel lett is csajom még a mama hotleben, de mivel nem mentem vele albiba ezért dobott. By the way meg is értem mert hát na .....
De hát én lakásra gyűjtöttem ezért nem fért bele 60 e Ft - havonta ő ezt fel se fogta így szét váltak útjaink.
Szóval igazad van addig el se kezd amíg mama hotelezel értelmetlen.
Viszont barátokat szerezni kéne és utána abból a közegből talán akad nő aki lenne veled.
A társkereső tinder stb nem működik egy bizonyos szint alatt sry.
Igen, ettől félek most már, hogy kifutok az időből és egy pár év múlva már lehet nem is lesz kedvem kezdeményezni.
#2 Hasonló lehetett akkor a helyzet. Én is saját ingatlanban gondolkozok, elég jó önerőm van már, viszont ami az elmúlt években történt az ingatlanárakkal, ez most megint kitolta 1-2 évre még a célt. 3-4 évvel ezelőtti árak mellett, minimális drágulással, már rég tudtam volna venni ingatlant.
#4 És mi volt az elképzelés? Mit vártál a katonaságtól?
#4 És mi volt az elképzelés? Mit vártál a katonaságtól?
ott hagytam a "mamahotelt" csak szegény családból nem sok lehetőség van, szopás ez mindenhogyan, éppenhogy le nem köpnek a nők
Ha különmrsz, de ott se mozdulat ki otthonról sem lesz jobb, mint jelenleg. Emellett nincs a csajok homlokára írva foglaltak-e. Így olyan tévképzeteitek is lehet, hogy a női társadalom számára láthatatlanok vagytok. Valójában csak annyiról lehet szó, párjuk van 29 évesen talán már gyerek is.
A nők sem látják rajtad kapcsolatban vagy, vagy sem. Egy olyan közeget kell találni, ahol szintén magányos nők vannak. Van egy pár társkereső. Ha komolyak a szándékaid az előfizetés sem jelenthet gondot. Illetve nem vagy már kisgyerek, hogy csak ingyen szolgáltatásokat vegyél igénybe. Ez amúgy is egy ilyen világ. Mindenki bele van buzulva a telefonba. Élőben nem tudnak ismerkedni. Társkereső, vagy munkahely. Itt is csak ezeket lehet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!