Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi azt, hogy a párkereséssel túl sok időt elcseszett?

Figyelt kérdés

Azt, hogy rengeteg energia, idő ment el az ismerkedésre, esetleg olyan párkapcsolatok ápolására, melyek hatalmas csalódással és depressziós időszakkal értek véget?

Aztán az ember itt van egyedül és bár voltak ezidő alatt jó élmények, mégis az van benne, hogy azt a sok időt, amit ebbe a "projektbe" rakott akár egyéb dolgokba is invesztálhatta volna, amelyek eredménye még ma is boldogíthatná...

nov. 7. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor foglalkozz mással. Unalmas megint ez a lemez.
nov. 7. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért érezném úgy magam amikor fejlődtem mindenegyes párkapcsolatomban? Nyilván ha te inkább a negatívumot veszed észre, vagy nem tanultál semmit egyik kapcsolatodban sem akkor depressziós, kiégett vagy. Változtass ha akarsz, vagy maradj egyedül.
nov. 7. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Nekem igy van ha nem lettem volna kudarcos kapcsolatokban akkor évtizedekig egyedul lettem volna.

Más valasztásom soha nincs.

Tehát vagy egyutt járok valakivel(akikkel pár éveket cseszek el mindig), vagy maradok egyedul.

nov. 7. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
1% megy ismerkedésre, 99% minden másra. Teljesen jól működik :)
nov. 7. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
16:53 Igaz (bár nekem jóval több, mint 1 % az ismerkedés...), ezen belül nekem pl. 99% a sikertelen ismerkedés a megjelölt időszakban. :D 37F
nov. 7. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Párkeresésre is. De barátkozásra is... 5 évig teljesen kiégtem a témából. Annyi szerencsém volt, hogy volt párom, nem voltam egyedül. De barátaim sose igazán...
nov. 7. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva érzem! Túl sok időt elpazaroltam kapcsolatra. Voltak jó élmények, de igazából kidobott időnek élem meg. Rengeteg dolog kimaradt az életemből, rengeteg dologból kimaradtam egy nyamvadt kapcsolat miatt.
nov. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!