Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok vagyok neki? Vagy rosszul látom a dolgokat?
Van egy lány akit 2 hónapja ismerek, a mellettünk lévő munkahelyen dolgozik. Egy darabon egy irányba megyünk, össze szoktam szedni kocsival.
Az elején elkezdtünk lelkizni, kiderült hogy rengeteg a közös témánk, aztán úgy burkoltan szerelmet is vallottunk egymásnak. El akartam hívni nemrég randizni, amin szegény eléggé sokkot kapott, mert több párkapcsolata is volt már, viszont mind rossz volt, és én voltan az első, aki ilyet kérdezett tőle. Azt mondta, hogy szeret, de időt kér, mert neki ezek új dolgok hogy valaki valóban foglalkozik vele.
Azóta viszont borzasztó passzív.
Nem mutatja már ki azokat a jeleket mint mikor megismerkedtünk, nem örül nekem, nem reagál arra se ha küldök neki egy szivecskét.
Nekem nincs ebben tapasztalatom, mert ő lenne az első barátnőm (én 24, ő 22), viszont nem tudom, hogy most rosszul csinálom a dolgokat, vagy sok vagyok neki? Elhívom sétálni, sütizni munka után és semmihez sincs kedve, nem tudom rávenni ezekre a dolgokra, mindig arra fogja hogy hideg van már és nincs kedve sehova menni. Próbálok vele kedves lenni, ösztönözni amikor maga alatt van.. de mivel semmi visszaigazolást nem kapok tőle, így tele vagyok kérdőjelekkel. Ha megkérdezem, azt mondja hogy szeret, de ezt is olyan üresnek érzem hogy nem mutatja ki.
Vagy csak én gondolom túl?
Ő az első lány az életembe aki hozzámszól, és nem érzem úgy hogy szeretnék "több vasat tartani a tűzbe", de valahogy mégis azt érzem hogy kettőnk közül én akarok csak valamit.
Hogy lehetett több párkapcsolata, ha még senki sem hívta randizni?
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy csak nem meri megmondani, hogy nem akar tőled semmit.
Hát, több opció is lehetséges. Az egyik, hogy valójában nem gondolta komolyan, maximum barátságot szeretne, de jó volt fürdeni a figyelmedben meg furikáztatni a seggét. Most, hogy "viszonozni kellene" az érzéseid, már nem lelkes, mert "tétje van".
Egy másik opció, hogy valóban teljesen más ez az egész és te, mint amit eddig tapasztalt, ez szokatlan számára, esetleg megijedt az érzéseitől.
Ha időt kért, adj időt, de én az abszolút nem keresést javaslom először. Esetleg írd meg neki, hogy oké, tiszteletben tartod, majd keressem ha úgy érzi. Ha hiányzol neki, komolyan gondolja, és sikerül neki helyrettenni magában a dolgokat akkor remélhetőleg keresni fog.
5) ez a meglátás a helyes, amit másodiknak írtál. Szerintem. Vagy legalábbis ebben reménykedem.
2) szekálták az iskolában, elnyomták a szülei, a párkapcsolataiban pedig mindenki csak ingyen p.naként tekintett rá, és nem mert belőlük kilépni.
Egyenlőre akkor hagyom. Igyekszem nem írni neki, nem keresni telefonon, hagyok neki időt átgondolni a dolgokat, mondjuk egy hónapot. Max ha azt mondja hogy nem, akkor keresek mást, de addig ő az egyetlen, akinek csapom a szelet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!