Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok elrontva, vagy rosszul látom a dolgokat, esetleg változnom kéne?
Én egy 20 éves srác vagyok, szeretek programozni, zenélni(eddig csak 2 hangszeren tudok, ezt a jövőben szeretném bővíteni), gyakran járok edzésre(főleg terembe), szeretem a társaságot remek barátaim vannak (inkább a kevés de a minőségi híve vagyok), szóval szerintem eléggé átlagosnak mondható vagyok.
Amit rólam tudni még érdemes hogy kevés dologról van konkrét stabil véleményem, mert szerintem nincs olyan hogy rossz, vagy jó dolog, minden nézőpont kérdése.
Idén megyek Egyetemre Mérnökinformatikára. Elég stabilan elterveztem a jövőmet, amíg az egyetem kezdetére várok addig teljes állásban dolgozom a szakmámon belül, hogy pénzt gyűjtsek váratlan helyzetekre az egyetem alatt + még tapasztalatnak is jó a jövőbeli munkahelyeket nézve.
A szüleimtől (legfőképp anyámtól) gyakran megkapom, hogy el lettem b@szva(ezt nem viccesen/utalgatva közli hanem csalódottan, és volt amikor kiakadva elég durva hangnemben), mert nem volt még barátnőm.
Ezt a felfogást nem nagyon értem, tőle nem nagyon tudom ezt megkérdezni úgyhogy tőletek kérek segítséget. Szerintetek tényleg el vagyok b@szva ha szerintem ez az "Erőltetett" párkapcsolat eléggé káros, és semmi előnyöm nem származik belőle?
Csak azért összejönni valakivel hogy legyen valakim? Szerintem ez eléggé nonsense. Idén töltöm a 21. életévemet és még szűz vagyok, ez rajtam kívül mindenkit zavar, természetesen én is örülnék ha lenne valaki akivel leélhetem az életemet, de amíg nem találkozok azzal a lánnyal akivel családot szeretnék alapítani, addig miért kéne ráerőltetnem magam olyanokra akik iránt semmit nem érzek? Félreértés ne essék a szüzességgel kapcsolatban, mert lett volna rá bőven lehetőség hogy ne legyek az, de egyszerűen nem tudok olyan lánnyal "Úgy" együtt lenni akit nem szeretek.
Tényleg ennyire alap elvárás hogy legyen valakije az embernek amikor még meg sincs alapozva a saját jövője, és nem tudja hogy képes e lesz eltartani a választotját, és majd a gyerekeit? Szerintem a legfontosabb először a saját jövőm megalapozása, és az egyetem befejezésének után a mesterszak levelezőin való letétele alatt programozói tapasztalat szerzés után (kb 2 év) elhelyezkedni egy nagyobb cégnél, és utána kezdeni bele ezekbe a dolgokba.
De kérlek írjátok le a véleményeiteket, mert lehet hogy én közelítem meg roszzul a témát, és a szüleimnek van igaza. Csak egyszerűen akárhogy gondolkozom ez akkor is ésszerűtlen.
Vigyél haza egy ferfit, mint a párod.
Miután mindenki rohadtul kiakadt, mondd el, hogy kamu, és hogy ugye, hogy ehhez képest nem is gáz, hogy MÉG nincs barátnőd.
20-at töltöm nyáron, nekem sem volt még barátnőm. (vagy hát volt, de azt az időszakot nem nevezném semminek sem. :D )
Itthon néha felszokott jönni témának, hogy mikor lesz már barátnőm, de mindig azt válaszolom, hogy ráérek.
Ezt tényleg így is gondolom. 1 kapcsolat szerű valamim volt, ami 2 hétig tartott, átvertek. Ott megfogadtam, hogy csak magamra fókuszálok és nem fogom keresni a szerelmet, majd jön, amikor jönnie kell.
Teljesen jól megvagyok így. Építem a jövőmet, heti szinten 4-5 alkalommal edzek, és ez már annyira a hobbim lett, hogy nem kizárt a versenyzés sem majd. Szeretnék személyi edző is lenni, e mellett rendszergazdai képesítésem lesz ha minden jól megy májusban.
Csak azért nem fogok kapcsolatban lenni, mert a mai társadalomban ez már elvárt.
Szóval nyugi, nem vagy egyedül. :D Ha egyedül tudsz boldogulni az életben, akkor nyert ügyed van minden téren.
Foglalkozz magaddal, adj a külsődre, folytasd az edzést, tanulj, és kizárt, hogy ne "tapadna" rád valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!