Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is így van ezzel, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így van ezzel, vagy velem van a baj, túl sok a választék?

Figyelt kérdés

Nem rég regisztráltam egy társkereső oldalra, és azóta csak kapom az üziket 1 hete 3 randim is volt. Az első randim egy szexi szőke csajszival volt. Azonnal megvolt a kémia, remekül éreztük magunkat együtt, és már a második randin arról beszélgettünk, hogy hova menjünk legközelebb.

Aztán jött a második randi egy másik lánnyal, ő igazából művész, inkább visszahúzódó, de aranyos, nagyon lányos, ő vékonyabb, viszont az arca 10/10. Első randin a kérésére galériában találkoztunk, és vele is olyan jó a kémai, hogy kb. zárásig beszéltünk. Vele teervezőben van a következő randi megbeszélése

A harmadik pedig nem tudom, hogy fogtam ki, de csajszi egy fitneszmodell. Nem is kell mondanom, hogy hogy is néz ki egy ilyen. Vele vacsorázni mentem, következő randi még nincs megtervezve, de egy közös edzés már ütemben van.

Most ott tartok, hogy három hihetetlen nővel randizom egyszerre, viszont én hosszabb távra is gondolkozok, nem alkalmira és egyszerűen nem tudok dönteni, mindhárman fantasztikusak.

Ilyen helyzetben mit kellene tennem? A probléma nem csak az, hogy 3 nő közül kellene választanom, hanem ha ez így akkor még több csaj fog felkeresni, mert a társkeresőn még mindig fent vagyok, de amíg nem lesz valami komoly, addig nem tervezem levenni a profilom..

jún. 1. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Egy héten 6 nő, a vasárnap legyen a pihenőnap....
jún. 1. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Térképezd fel a családi körülményeiket, anyagi helyzetüket, és amellett dönts, akié a legjobban passzol a tiédhez.

Pl. ha te jó viszonyban vagy a szüleiddel, rokonaid sem szégyellnivalók, akkor ilyen lányt válassz magad mellé, aki szintén hozzá ezt.

Ha te kulturált/iskolázott famíliából való vagy, szintén ilyen lányt keress.

Ne válassz magadnál gazdagabb, se szegényebb lányt. A saját szinteden ismerkedj.

jún. 1. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Kb ez szokott lenni, én se tudok dönteni sose mert mindig a másikon jár az eszem.
jún. 1. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Szánalmas. Egyszerre egy emberrel fair ismerkedni, még első randiig oké, de onnantól ha te komoly kapcsolatot akarsz, egyszerűen hazug több tüzet tartani a tűzben... Szerintem ha ennyire felcsigáz ez, nem is kell neked valóban komoly kapcsolat egy emberrel.
jún. 1. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem egyiket se. Ha nem tudsz dönteni,egyik sem fogott meg igazán.

Hanem kb mindháromban ugyanazt látod.Keress egy negyediket.

Bár ilyen önteltséggel nem is csoda,hogy csupa üresfejű nőt fogsz csak ki.

jún. 1. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A bőség zavara,de jó valakinek.. másnak meg semmi nem jut..soha
jún. 2. 00:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi van, még meg se dugta őket.
jún. 2. 03:13
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Náluk meg lehet te voltál a tizedik pasi a héten, majd ők választanak elöszőr is. :)

Ne gondold azt, hogy csak te randizgatsz több szálon.

jún. 2. 06:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne irigykedjetek, nekem kamunak, erőltetettnek tűnik a leírás, és szerintem provokációnak szánja, tele van az oldal sikertelen férfiakkal.
jún. 2. 07:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem troll.
jún. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!