Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi humortalan, akkor adja is fel a párkeresést?
A nőknek ez alap elvárás, ők hiába nem azok sokszor, egy férfi alap dolga, hogy sorakoztasson.
Az nyilvánvaló, hogy nem születik mindenki viccmesternek.
Az meg szemétség, ha magadra veszed ezt a szerepet. Sőt sokak szerint luser vagy, ha nem 100% önmagad miatt tetszel egy nőnek.
Az is érdekes lenne, hogy a valóságban hány férfi érzi megerőltetőnek, hogy vicces legyen.
Tulajdonképp kiút tehát nincs.
Nekem fontos, hogy a páromnak legyen humorérzéke (és legyen kompatibilis az enyémmel - azért az sem jó, ha pl. az egyik félnek szuroksötét a humora, a másik meg érzékeny lelkű)
Nem, ettől nem elvárás, hogy szórakoztasson, nem kell bohócnak lennie, szimplán csak legyünk jól el.
Fú, nekem a humor elengedhetetlen! Nem az, hogy szórakoztasson, hanem hogy vegye a lapot!
Én nem bírom a humortalan embereket, bevallom!
#6 Ha egy randin nem nevetünk, akkor annak nem is lesz folytatása.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!