Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes párkeresésnél olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes párkeresésnél olyan nőket keresni, akiknek a köldöke nincs túl magasan?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy kis pénisszel rendelkező férfiak inkább alacsony nőket válasszanak. Meg olyanokat, akiknek a "köldöke nincs magasan". Azért mert nekik rövidebb a hüvelyük.

Nyilván nem fogom a csajnak azt mondani, hogy húzza már fel a pólót, mert meg akarom nézni a hasát. Fürdőkben lehetne ismerkedni viszont, vagy az első randit odaszervezni. Mit gondoltok? Van ennek valóságalapja?

nov. 24. 02:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Húzzál aludni kva gyorsan
nov. 24. 02:19
 2/24 A kérdező kommentje:

#1 Nem rég keltem fel.

Amúgy mi ezzel a gond? Mindenki a megfelelő partnert keresi. Fontos, hogy méretben is passzoljunk. Ezek ilyen előszűrési technikák (ha valóban igaz, és nem csak városi legenda).

nov. 24. 02:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a badwomensanatomyt még nem hallottam.
nov. 24. 02:36
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Van aki a kedves, gondoskodó nőket keresi, másnak az intelligencia és a humor a nyerő, van, akit a vadság vonz.

Téged meg az, hogy hol a köldöke.

Hajjaj...

nov. 24. 03:01
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok egy titkot. Teljesen mindegy, hogy a hüvely mennyire hosszú vagy rövid. Csak az első pár centiméter érzékeny.

Inkább a vastagság számít, meg hogy hogyan mozogsz.

nov. 24. 03:37
 6/24 A kérdező kommentje:

"Teljesen mindegy, hogy a hüvely mennyire hosszú vagy rövid. Csak az első pár centiméter érzékeny."

Biztos ez? Én eddig nem ezt hallottam. Ne haragudj, de nő vagy egyáltalán?

nov. 24. 03:59
 7/24 anonim ***** válasza:
87%

Igen, nő vagyok. Naponta többmillió tampont adnak el, pont azért, mert észre se veszed, hogy egész nap bent van. Ha ez nem elég bizonyíték, akkor nem tudom mi kell még.

De te biztos jobban tudod, hiszen egyszer élőben is láttál már puncit. Igaz, hogy tíz évvel ezelőtt, mikor anyád átöltözött a strandon, de az is számít.

nov. 24. 04:41
 8/24 A kérdező kommentje:

"De te biztos jobban tudod, hiszen egyszer élőben is láttál már puncit. Igaz, hogy tíz évvel ezelőtt, mikor anyád átöltözött a strandon, de az is számít."

Itt buktál le. Nő nem ír ilyen stílusban. Ez tipikus férfi duma.

Attól mert járt már punciban a kis kukim még honnan kellene tudnom, hogy mit érez a csaj? Mert nyilván hazudni fog, ha nem bunkó.

nov. 24. 05:16
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

#8 istenem, ezt a dumát, hogy nő nem ír ilyen stílusban, annyira rühellem, hányni tudnék tőle.

Habár most nem nekem szólt, de én is sokszor megkaptam. Mert minden nő ugyanúgy beszél, mi?

Ajj, olyan buta vagy, mondjuk mit is vártam egy ilyen kérdés után 😅

nov. 24. 05:20
 10/24 A kérdező kommentje:

Megvárom a nappalt inkább, hogy tényleg nők válaszoljanak. Ilyenkor csak magányos férfiak szoktak fent lenni. Ők pedig úgy vezetik le a frusztrációjukat, hogy nőnek adják ki magukat és beszélnek összevissza butaságokat.

Még hogy csak a hüvely első fele az érzékeny. Jó vicc.

nov. 24. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!