Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos, kissé elhízott mackós típusú férfinak miért nincs esélye sem manapság a szép, filigrán csajoknál?
Figyelt kérdés
Régebben még azt mondták, a mackós típusú férfiak azok bejövősek sokaknak. Most meg azt látom, minden szép, vékony csaj a kockahasú vagy minimum vékony gúnár pasikkal van. Kb. rá sem néznek egy mackós férfira.
Miért van ez így?
tegnap 23:25
11/20 anonim válasza:
A dagadt tohonya pasik sosem voltak "bejövősek" senkinek. Előnytelen külsejű pasiként meg ne csodálkozz hogy nem jönnek össze veled a jó csajok.
12/20 anonim válasza:
Én is dagadt vagyok a kutyának sem kellek. Ez van le kell fogyni vagy lehet tovább tolni az atom vödröket.
13/20 anonim válasza:
Ezeket nem unjátok még?
Szerinted a túlsúlyos , meg pocakosak az a normális? Nem, az alapból egészségtelen és felesleg.
Ha te elvárod, hogy egy lány szép legyen és karcsú, akkor fordítva ez ugyanúgy elvárható.
Ne rinyálj.
15/20 anonim válasza:
Ha már fiatalon elhízott vagy, mi lesz később. A kövér nem szép, akármennyire is testpozitívak vagyunk manapság.
16/20 anonim válasza:
Mert a tested látványa vágy lohasztó.Csak nagyon kevés nőt izgat fel, hogy lapozgassa a hasadon a hájat, amíg nagy nehezen megtalálja alatta a farkad fiam.Neked sem izgató, ha 5x-i háj lapozgatás után jutsz csak a pinához.🤷
17/20 anonim válasza:
Szomorú, hogy ezt magyarázni kell. Vigasztaljon az, hogy ha nem lennél ocsmány kövér, akkor se kellenél senkinek se a buta fejed miatt.
18/20 anonim válasza:
Olyat sosem mondott senki, hogy a mackós férfiak jönnek be a nőknek zusammen. Olyan mindig volt és van, aki vékony és a mackós férfiak jönnek neki be (bár azért a mackós sem az elfolyós elhízottat jelenti, azt azért szögezzük le). De a filigrán, sportos nők többsége a hasonló életvitelű, hasonlóan jó testű férfiak iránt vonzódott mindig is. Ha neked tényleg annyira kell az a vékony nő, akkor fogyj le (és nem, olyan nincs, hogy "én nem tudok"... nekem PCOS-sel, szar genetikával sikerült leadnom 40 kilót nőként, akkor nehogy már férfiként ne lehessen rá egyáltalán lehetőség... igaz, hogy baromi nehéz, hogy több évbe tellett, hogy máig 1000 kalóriás étrenden élek stb, de nekem fontos volt).
19/20 anonim válasza:
Három út van számodra, ha nem felel meg a szinted (kövér nő).
1. Sport és diéta.
2. Pénz.
3. Várni a csodára. Lehet lesz egyszer valaki akinek kövéren is tetszel.
20/20 anonim válasza:
Nyavalygás helyett nem egyszerűbb lenne lefogyni? Nem nehéz. Kevesebbet kell enni. Ennyi, nem több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!