Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nekem nem jönnek be az elhízott férfiak? Miért túlsúlyos a férfiak 80 százaléka?
Figyelt kérdés
Sajnos én nem tudok olyan emberhez vonzódni, aki el van hízva. Mindig azt gondolom ilyenkor, hogy igénytelen, mert nem törődik a testével. Tudom, valaki betegség miatt hízik el, most nem erre gondolok.aug. 26. 03:21
1/19 anonim válasza:
Természetesen, nem probléma! Mindenki a saját preferenciáinak megfelelően választ partnert és mindenki egy kicsit más mivel nem ugyanolyanok vagyunk ezért mindenki találni is fog partnert, aki akar. Nem várható el senkitől, hogy olyannal legyen együtt, akihez nem vonzódik.
2/19 Barnabas333 válasza:
Hát az asszony 13év után úgy sem ér hozzám, hogy 189cm 111kilóról lementem 91re és sportos lettem...
3/19 anonim válasza:
Nem baj. Mindenkinek más az ízlése. Nekem sem jönnek be az elhízott nők.
4/19 anonim válasza:
Igen, nekem is feltünt, hogy a ferfiak nagy resze iszonyu köver, ugy neznek ki, mintha a 9. honapban lennenek terhesek. Log a hasuk, a fürdöruhajuk a logo has alatt er veget, sokszor az az erzesem, mi van, ha lecsuszik egy cm-rel lejjebb a fürdönadrag. Akkor hopp, kilatszik, aminek nem kellene. Gusztustalan! Hogy miert köverek? Mert zabalnak, raadasul egeszsegtelenül! Ahelyett, hogy zöldsegeket, salatat, gyümölcsöt ennenek, jo zsiros kolbaszt, meg hasonlokat tömnek magukba. Az elhizottsag az intelligenciaszinttel van összefüggesbe. Egyebkent ez a magyar ferfiakra jellemzö. Es minel primitivebb, annal köverebb, mert nincs meg hozza az intelligenciaja, hogy megertse, hogy a tulsuly nemcsak, hogy esztetikailag visszataszito, hanem az egeszsegre is borzaszto karos. Ezert is halnak meg Magyarorszagon a ferfiak olyan koran, mert egeszsegtelenül elnek. Tulsuly, alkohol, dohanyzas, keves mozgas.
5/19 anonim válasza:
Nekem se tetszenek, de sportos, formás, vékony nőként nálam szerencsére nem is mernek kezdeményezni :D
6/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, akkor koncentrálj arra a fennmaradó 20%-ra.
8/19 anonim válasza:
"túlsúlyos a férfiak 80 százaléka"
Tegnap voltam kórház látogatáson, tele volt fiatal csajokkal, gondoltam nézelődök kicsit, de nem ment....
És a felállás az emberek között.
Girnyó öreg palik tömkelege, meg mindenféle korú, és kivétel nélkül dagadt nők, olyan amorf lábakkal, persze rövidnadrágban, hogy az ember libidója visszaugrott az 5 éves korának megfelelő állapotába, ha látta.
9/19 anonim válasza:
Azért a 80% nem, hacsak nem 50-60 felettiekről beszélsz. Mindenesetre senkit nem érdekel, az tetszik neked, és az nem, aki. De miért írogatsz az ízlésedről egy anonim fórumon...? Kinek az engedélye kell innen, és mihez? Ismerkedj olyanokkal, akik bejönnek, és utasítsd el azokat, akik nem, hajrá. Nem agysebészet. Bár erős a gyanúm, hogy troll kérdés.
10/19 anonim válasza:
Az emberek 80+%-a undorító! Azon most lehet vitatkozni hogy a nők 95 a pasik 94%-a vagy fordítva!
De te minek foglalkozol ezzel?! Beteg vagy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!