Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj, ha nekem nem jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nekem nem jönnek be az elhízott férfiak? Miért túlsúlyos a férfiak 80 százaléka?

Figyelt kérdés
Sajnos én nem tudok olyan emberhez vonzódni, aki el van hízva. Mindig azt gondolom ilyenkor, hogy igénytelen, mert nem törődik a testével. Tudom, valaki betegség miatt hízik el, most nem erre gondolok.
aug. 26. 03:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sem.

Ez csak akkor baj, ha te nem vagy egy kifejezetten szép nő, mert akkor egy afféle kimondatlan közmegegyezés szerint ez a szinted. Én vékony vagyok, de nem szép arcú - utóbbi miatt elvileg nekem is örülnöm kellene, hogy legalább ilyen férfi "jut". Hát... 🖕

aug. 26. 09:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Hajnal fél 4 kor ezt kérdezni? Troll gyanús! Amúgy miért lenne baj? Nekem se jönnek be a 80 kgnál nehezebb férfiak. Ez van.
aug. 26. 10:00
 13/19 anonim válasza:
93%
Igy van, min. 80% köver. De sok nö is 40 felett.
aug. 26. 10:06
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
#6 rendben van hogy egészségesen kell élni de egy salátával mikor lehet jól lakni vagy kettő szelet dinnyével? Nekem még nem sikerült.
aug. 26. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, ismerkedhetünk, ha korban elfogadható tartományban vagyunk: 60 kg., 42 éves férfi vagyok.
aug. 26. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
60 kilós "férfi"? Omg...
aug. 27. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
#16 Igen nektek az is baj ha 60 kg, ha 80-85 akkor már disznó, ti inkább ne férfiakat keressetek hanem ilyen előre gyártott, ideális külsejű férfi "játék"babát.
aug. 27. 13:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is 60 valahány kiló vagyok, de nagyon izmos vagyok, mindenki 70-75 kilónak néz. A súly nem számít, inkább, hogy hogy oszlik el és mennyire látszik meg.
aug. 27. 13:29
 19/19 anonim ***** válasza:

4-es:

Nem azért dagadtak, mert zabálnak ezt vagy azt, hanem mert nem mozognak.

Mit gondolsz, a régi világban mit ettek az emberek, főleg falun? Kenyér, krumpli, szalonna, kolbász, zsíros húsok és tejtermékek. És mégse voltak kövérek, mert ledolgozták. Pedig nem épp egy fitness étrend volt.

Ha mozogsz, sportolsz rendesen, akkor nem lesz gond abból, ha nem kizárólag salátát eszel, hanem becsúszik édesség, chips, üdítő stb. Én járok edzőterembe, mellé futni is és ugyanúgy megeszem a KFC-t, a kínait vagy azt, amit én főzök. Ha ledolgozom, nincs gond.

aug. 28. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!