Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nekem nem jönnek be az elhízott férfiak? Miért túlsúlyos a férfiak 80 százaléka?
Nekem sem.
Ez csak akkor baj, ha te nem vagy egy kifejezetten szép nő, mert akkor egy afféle kimondatlan közmegegyezés szerint ez a szinted. Én vékony vagyok, de nem szép arcú - utóbbi miatt elvileg nekem is örülnöm kellene, hogy legalább ilyen férfi "jut". Hát... 🖕
4-es:
Nem azért dagadtak, mert zabálnak ezt vagy azt, hanem mert nem mozognak.
Mit gondolsz, a régi világban mit ettek az emberek, főleg falun? Kenyér, krumpli, szalonna, kolbász, zsíros húsok és tejtermékek. És mégse voltak kövérek, mert ledolgozták. Pedig nem épp egy fitness étrend volt.
Ha mozogsz, sportolsz rendesen, akkor nem lesz gond abból, ha nem kizárólag salátát eszel, hanem becsúszik édesség, chips, üdítő stb. Én járok edzőterembe, mellé futni is és ugyanúgy megeszem a KFC-t, a kínait vagy azt, amit én főzök. Ha ledolgozom, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!