Az emberek miért nem tudják elfogadni 1 szerelmes párban
azt, ha az egyik fél eléggé túlsúlyos, elhízott? 27/F
Többi lent.
Én elfogadom, sőt nekem az erősebb mindig jobban bejött.
okt. 27. 11:40
okt. 27. 11:41
Nálunk fordítva van. Férjem az, aki kövér, én vékony vagyok. Mi is rendszeresen megkapjuk (mármint távolabbi ismerősöktől), hogy mekkora dagadt, meg tuti a pénzéért vagyok vele. Jelzem, alig van neki, szóval nem ez az ok :D
Amúyg nem tudom, miért jóa másikat baszogtatni emiatt. Mármint ez nem olyan dolog, amiről az érintett nem tud. Hogy szólnak neki, hogy
-Figyi már kövér vagy.
-Oh de jó, hogy szólsz, észre sem vettem!
okt. 27. 11:42
Szerintem aki ilyesmi miatt beszól, annak valójában saját magával, a saját életével van baja. Tehát a "miért vagy együtt egy ilyen kövér emberrel" legtöbbször valójában azt jelenti, hogy "nekem nem tetszik az, ahogy ő kinéz, velem ellentétben neki mégis van párja / szebb párja van, mint nekem". Nem érdemes foglalkozni velük.
okt. 27. 11:52
5/30 A kérdező kommentje:
#5 nem is foglalkozunk velük, de a barátnőmnek mégiscsak rosszul esik. Eléggé érzékeny személyiség.
Szerintem itt inkább az lehet a háttérben, hogy cikiznek hogy 185 centis magas vékony srácként elvileg sokkal szebb, csinosabb csajt is megkaphatnál, és nem értik miért vele vagy. Bár inkább az alacsony vékony srácok párkapcsolatát szekálják, mert ott érthetőbb ha azért van nála kövérebb lánnyal, mert "szegénynek biztos nem jutott jobb mert alacsony, csak azért van vele hogy elmondhassa van valakije, csak a szex miatt tartja, lyuk-lyuk alapon stb".
okt. 27. 12:00
7/30 A kérdező kommentje:
#7 De nagyon csinos a párom - attól, hogy alacsony és elhízott. De tényleg szép amúgy. Szép divatos ruhákat és cipőket hord, sokszor sminkel, ékszereket is hord - mindent. Szemüveges is és a szemüveg is nagyon jól áll neki.
A te ízlésedhez másnak semmi köze nincs! Ezt nem lehet megmagyarázni. Én azt nem értem hogy miért veszed körbe magad ilyen emberekkel akik megjegyzéseket tesznek? Egy normális barát nem tesz ilyen megjegyzéseket mert a másik ember boldogsága kéne, hogy fontosabb legyen. Jelentsd ki, hogy ha nem tetszik, lehet menni! Semmi köze nincs senkinek hogy te kihez miért vonzódsz!
okt. 27. 12:40
A barátnőd nem éri fel ésszel, hogy a túlsúly egészségileg káros és kinézet szempontjából pedig visszataszító? Ennyire igénytelen? Te meg még pártolod is? Szánalmas mindkét hozzáállás. Én nem szoktam beszólogatni, de ez a véleményem. Én már strandra se megyek pont az ilyen hájpacnik miatt, pedig vízparton lakom.
okt. 27. 12:47
10/30 A kérdező kommentje:
#8 nem veszem magam körbe ilyen emberekkel. Egyáltalán nem. Például az egyik ilyen eset a tavalyi Diósgyőr rallyn történt. Az egyik "security-s" (aki amúgy1 senki volt, mert semmit sem csinált és a versenyre amúgy se kellett volna annyi belőlük). Akkor a másik pedig az idei Balatoni nyaralásunkon történt. Az egyik árus szólt be.
#9 már 14 éve nincs anyám.
Kapcsolódó kérdések: