Az emberek miért nem tudják elfogadni 1 szerelmes párban azt, ha az egyik fél eléggé túlsúlyos, elhízott? 27/F Többi lent.
Figyelt kérdés
27 éves 185 cm magas átlagos (de inkább vékonyabb) testalkatú srác vagyok. Barátnőm 20 éves, 170 cm magas és el4gge extrémen túlsúlyos és kórosan el van hízva. Már 2 és fél éve vagyunk együtt, és a világ legjobb dolga az, hogy ilyen a párom (külsőve) mint ő. De sajnos sok sértegetést kaptunk már ez miatt személyesen és volt, hogy a párom emiatt el is sírta magát. De miért kell a másik embernek beszólni? Ugyan az én barátnőm nem beteg (nem azért túlsúlyos) de nagyon sokan betegség miatt azok. De ha valaki el is ítéli az elhízottakat, akkor azzal miért kell a másikba is belerúgni? Olyan fiatal lányok válaszait is várom, mint a párom. Életkorral együtt.okt. 27. 11:32
11/56 anonim válasza:
Sajnálom, de nem ezt kérdeztem. Mondatértelmezés. 🤦
12/56 anonim válasza:
Amúgy miért veszitek fel hogy ki mit mond? Ez a ti kapcsolatotok, ti boldogok vagytok együtt. Nem kell senkinek megfelelni a külvilágnak! Vonjátok meg a vállatokat vagy nevessetek ezen egyet és menjetek tovább! 8cas voltam.
13/56 A kérdező kommentje:
#13 nem vesszük fel. De akkor is rosszul esik hallani. Nagyon is!
okt. 27. 13:30
14/56 anonim válasza:
Kérdező, szerinted más felett nem ítélkeznek? Ha egy nő nagyon ki van sminkelve vagy rövid szoknyát hord a k*rva. Ha egy nő meg van csinálva akár szájon akár arcon az is k*rva. Ha egy nő ad magára és szépen felöltözik plázacica, ha nem ad magára igénytelen, ha vékony akkor bulímiás, ha van rajta felesleg akkor meg egy hájas disznó. Most komolyan? Mi jó? Mi az ami elfogadott? Ezért ne essen rosszul semmi se. Ennyi erővel te is ítélkezhetnél mindenki felett aki csak megjegyzést tesz a párodra vagy rátok, mert senki sem tökéletes. Ha ezzel akár csak 1 percig is foglalkoztok, nem sok jövőt jósolok nektek!
15/56 anonim válasza:
Látom, a kérdező nagyon nem akar a kérdésemre válaszolni, hogy míg élt az anyukája kövér volt-e vagy sem. Nagy valószínűséggel kövér volt, és a kérdező gyáva szembe nézni azzal a ténnyel, hogy anyakomplexusos, a párjául pedig az anyját választotta.
16/56 anonim válasza:
Tudom, nem ez volt a kérdés, de a 170 cm az nőben nagyon nem alacsony, hanem az átlagnál magasabb. Az emberekből a torz külső és a függőségek taszítást váltanak ki, bár beszólogatni nyilván nem kellene. Az ok, hogy neked ilyen az ízlésed, és vonzónak látod a párod. De abba belegondoltál, hogy az extrém elhízás súlyos egészségügyi problémákat, fájdalmakat, és korai halált okoz? Ha tényleg szereted, akkor legyen már fontos az egészsége, a fizikai, lelki közérzete, csak nem akarhatod, hogy fiatalon meghaljon, és addig is sokat szenvedjen, egy fétis ne írja felül egy ember egészségét és életét, menjetek együtt orvoshoz, segíts neki fogyni.
17/56 A kérdező kommentje:
#15 fejezd már be! Állj már le! Fogd már fel, hogy nem foglalkozunk más véleményével! Leszarjuk!
#16 most is él az anyukám. Tűnj már innen!
okt. 27. 14:15
18/56 anonim válasza:
"#11
9 már 14 éve nincs anyám."
Vs.
"#18
16 most is él az anyukám. Tűnj már innen!"
Legalább következetesen hazudnál, de még ahhoz is ostoba vagy. 🤣👏🤷
19/56 anonim válasza:
Kérdező te nem vagy normális! Leírtam hogy mennyi mindenért is be szoktak szólni egy embernek! Te meg itt fel vagy háborodva, hogy jaaj nem foglalkozol ezzel, de igenis mert szarul esik és miért csinálják ezt az emberek, te picsogsz itt meg hisztizel. Most akkor mi is a bajod?! Te írtál ki egy kérdést!
20/56 anonim válasza:
Szerintem téged zavar, hogy csak kövér nő jutott. El tudom képzelni a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!