Az emberek miért nem tudják elfogadni 1 szerelmes párban azt, ha az egyik fél eléggé túlsúlyos, elhízott? 27/F Többi lent.
Figyelt kérdés
27 éves 185 cm magas átlagos (de inkább vékonyabb) testalkatú srác vagyok. Barátnőm 20 éves, 170 cm magas és el4gge extrémen túlsúlyos és kórosan el van hízva. Már 2 és fél éve vagyunk együtt, és a világ legjobb dolga az, hogy ilyen a párom (külsőve) mint ő. De sajnos sok sértegetést kaptunk már ez miatt személyesen és volt, hogy a párom emiatt el is sírta magát. De miért kell a másik embernek beszólni? Ugyan az én barátnőm nem beteg (nem azért túlsúlyos) de nagyon sokan betegség miatt azok. De ha valaki el is ítéli az elhízottakat, akkor azzal miért kell a másikba is belerúgni? Olyan fiatal lányok válaszait is várom, mint a párom. Életkorral együtt.okt. 27. 11:32
21/30 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod.
okt. 27. 15:34
22/30 anonim válasza:
Azétnem tudják elfogadni, mert egészségtelen és gusztustalan.
23/30 A kérdező kommentje:
#23 nem gusztustalan!!! Maximum neked!!! És az meg kit érdekel, hogy egészségtelen? Mert minket nem!!!
okt. 27. 16:14
24/30 anonim válasza:
Akkor mit kínlódsz itt? Ha nem zavarna, meg se fordulna a fejedben, hogy erre gondolj, nem még kérdéseket is írogatni róla. Nekem gusztustalan egy lihegő hájas nő, röcögő seggel, de ez teljesen ízlés dolga. Kár, hogy valószínűleg nem fog soká élni.
25/30 A kérdező kommentje:
Miért ne élne sokáig?
okt. 27. 16:20
26/30 anonim válasza:
A teste miatt. Tudod, kardiovaszkuláris rendellenességek.
27/30 anonim válasza:
Én alapvetően nem tudom elfogadni az igénytelen embereket. Teljesen mindegy, hogy kivel van párkapcsolatban.
28/30 anonim válasza:
#24 hát te aztán rohadtul szeretheted a párod, ha az egészsége nem érdekel téged. Szerencsétlen csaj, ha neked ez a szeretet, akkor már nincs is szüksége ellenségekre.
29/30 anonim válasza:
A kérdező egyik párját se szereti, csak a fétise miatt van a csajokkal. Ez önzőség.
Kérdező, akkor gondolom anyukád egy élőhalott, mert egyik kommentedben azt írtad, hogy meghalt, a másikban meg azt, hogy él. Akkor ebből az következik, hogy élőhalott.
De szerintem te csak kamuzol, nincs is kövér nőd, csak itt játszod az agyad vasárnap, mert ennyire nincs életed.
30/30 anonim válasza:
Ez vagy egy ostoba troll vagy egy tudatlan, faragatlan fajankó, akinek fontosabb a saját perverziója, mint, hogy a másik embert elviszi az infarktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!