Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem tudják...

Az emberek miért nem tudják elfogadni 1 szerelmes párban azt, ha az egyik fél eléggé túlsúlyos, elhízott? 27/F Többi lent.

Figyelt kérdés
27 éves 185 cm magas átlagos (de inkább vékonyabb) testalkatú srác vagyok. Barátnőm 20 éves, 170 cm magas és el4gge extrémen túlsúlyos és kórosan el van hízva. Már 2 és fél éve vagyunk együtt, és a világ legjobb dolga az, hogy ilyen a párom (külsőve) mint ő. De sajnos sok sértegetést kaptunk már ez miatt személyesen és volt, hogy a párom emiatt el is sírta magát. De miért kell a másik embernek beszólni? Ugyan az én barátnőm nem beteg (nem azért túlsúlyos) de nagyon sokan betegség miatt azok. De ha valaki el is ítéli az elhízottakat, akkor azzal miért kell a másikba is belerúgni? Olyan fiatal lányok válaszait is várom, mint a párom. Életkorral együtt.

okt. 27. 11:32
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Komoly és segítőkész válaszolo is akad? Aki hasznosan érdemben tudna segíteni?
dec. 17. 07:47
 42/56 anonim ***** válasza:
55%

Látom, nem tetszik, hogy szenbesítettelek a hülyeségeddel.

Neked nincs is senkid, csak szeretnéd, hogy legyen.

dec. 17. 07:51
 43/56 A kérdező kommentje:
Szóval akad?
dec. 17. 08:07
 44/56 anonim válasza:
68%
Ez általában nemtől függ. Nekem pl semmi problémám nincs az ilyen emberekkel, de azt vettem észre, hogy pl idősebb rokonaim (akik már teljesen más generáció) megszólnak egy párt, ha a csaj szélesebb, mint a fiú, de ha a fiú a szélesebb, egy hangjuk sincs.
dec. 24. 22:09
 45/56 A kérdező kommentje:
#44 pontosan ígyvan. De vajon miért?
dec. 24. 22:59
 46/56 anonim válasza:
(44es vagyok) szerintem úgy gondolják, hogy a szerelemnek vannak bizonyos (szószerint) méretei, és ha valaki ezt túllépi az már bűncselekménynek minősül. Sosem értettem.
dec. 25. 01:56
 47/56 A kérdező kommentje:
Na mi sem értjük a párommal. És nem tudunk mit tenni...
dec. 25. 05:42
 48/56 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal nincs baj, ha neked ez tetszik, erről nem tehetsz.

Viszont a barátnőd szempontjából ez nem jó, mert nem egészséges, és idővel beteg lesz.

Ha szereted, akkor motiválod, hogy lefogyjon egy olyan szintre, ami már élhető.

Kis felesleggel is lehet vonzó egy nő, de extrém túlsúllyal a keringése nem fogja bírni sokáig.

Ha betegség miatt nem tud lefogyni, az nyilván más.

dec. 25. 11:26
 49/56 anonim ***** válasza:

Minden rossznak van jó oldala is, mint a beszólásnak is, ami motivációt adhatna, hogy kicsit fogyókúrázzon és ne mások miatt, hanem önmaga miatt a saját egészsége érdekében, mert kb. 35 éves korától jönnek majd kevesével a túlsúllyal járó betegségek, ami először ízületi problémákkal kezdődik, hátgerinc, térd és aztán jön a többi.

Most még a beszólások miatt vagytok morcik, ami érthető is hiszen az mindig sértő és fizikailag sem okoz fájdalmat, de az egészség nem fontosabb??

dec. 25. 18:55
 50/56 A kérdező kommentje:

#48 teljesen igazad van. Nincs betegsége. Nem az miatt nem fogy. Tudna fogyni. Ha akarna.

#49 de nem akar fogyni!!! Miért olyan nehéz ezt megérteni...

dec. 26. 11:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!