Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos, kissé elhízott mackós típusú férfinak miért nincs esélye sem manapság a szép, filigrán csajoknál?
Figyelt kérdés
Régebben még azt mondták, a mackós típusú férfiak azok bejövősek sokaknak. Most meg azt látom, minden szép, vékony csaj a kockahasú vagy minimum vékony gúnár pasikkal van. Kb. rá sem néznek egy mackós férfira.
Miért van ez így?
tegnap 23:25
1/19 anonim válasza:
Mer elhízott. Fogyjon le. Nem, nincs olyan hogy nem tud.
Te mér nem nézel rá egy hozzád hasonló nőre? Na ugye...
2/19 anonim válasza:
Mert a szép és vékony nők szép és sportos férfiakat választanak. Hihetetlen, mi? Röhejes, hogy olyat vársz el, amit te se tudsz felmutatni, aztán csodálkozol a sikertelenségeden.
3/19 anonim válasza:
Mert dagadt vagy. Vékony nők miért választanának kövér pasit?
4/19 anonim válasza:
"Régebben még azt mondták, a mackós típusú férfiak azok bejövősek sokaknak."
Régebben fiatalabb és naivabb voltál, és bekajáltad a füllentéseket.
5/19 anonim válasza:
Akkor neked miért nem jönnek be a ronda és kövér nők? Na, hát pont ezért nem tetszel nekik sem.
7/19 anonim válasza:
Jaj, már megint te...?
Már hónapok (lehet évek) óta írod ki ide a hasonló kérdéseid.
Ennyi idő alatt le is fogyhattál volna.
8/19 anonim válasza:
Pedig pontosan át tudod érezni a helyzetüket. Nem akarnak olyannal lenni, aki nem vonzza őket. Ahogy te sem. Csak te ronda vagy, és nem kellesz senkinek.
9/19 anonim válasza:
Mindig ilyen voltam. És a barátnőim majd mindegyike 180+ centis, sportos vagy épp sportoló volt. Jó, én oda mertem menni, és megszólítani őket, nem a Gyakorin sipítoztam.
10/19 anonim válasza:
Azért, mert harmadosztályú passzívnak se kellene. Pedig a homárok rámennek mindenre,mint a legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!