Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy túlsúlyos, kissé elhízott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy túlsúlyos, kissé elhízott mackós típusú férfinak miért nincs esélye sem manapság a szép, filigrán csajoknál?

Figyelt kérdés

Régebben még azt mondták, a mackós típusú férfiak azok bejövősek sokaknak. Most meg azt látom, minden szép, vékony csaj a kockahasú vagy minimum vékony gúnár pasikkal van. Kb. rá sem néznek egy mackós férfira.

Miért van ez így?

tegnap 23:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Mer elhízott. Fogyjon le. Nem, nincs olyan hogy nem tud.

Te mér nem nézel rá egy hozzád hasonló nőre? Na ugye...

tegnap 23:27
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Mert a szép és vékony nők szép és sportos férfiakat választanak. Hihetetlen, mi? Röhejes, hogy olyat vársz el, amit te se tudsz felmutatni, aztán csodálkozol a sikertelenségeden.
tegnap 23:28
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Mert dagadt vagy. Vékony nők miért választanának kövér pasit?
tegnap 23:37
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

"Régebben még azt mondták, a mackós típusú férfiak azok bejövősek sokaknak."

Régebben fiatalabb és naivabb voltál, és bekajáltad a füllentéseket.

tegnap 23:46
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Akkor neked miért nem jönnek be a ronda és kövér nők? Na, hát pont ezért nem tetszel nekik sem.
tegnap 23:54
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem éri őket utol.
ma 00:08
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, már megint te...?

Már hónapok (lehet évek) óta írod ki ide a hasonló kérdéseid.

Ennyi idő alatt le is fogyhattál volna.

ma 00:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pontosan át tudod érezni a helyzetüket. Nem akarnak olyannal lenni, aki nem vonzza őket. Ahogy te sem. Csak te ronda vagy, és nem kellesz senkinek.
ma 00:34
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Mindig ilyen voltam. És a barátnőim majd mindegyike 180+ centis, sportos vagy épp sportoló volt. Jó, én oda mertem menni, és megszólítani őket, nem a Gyakorin sipítoztam.
ma 00:37
 10/19 anonim ***** válasza:
57%
Azért, mert harmadosztályú passzívnak se kellene. Pedig a homárok rámennek mindenre,mint a legyek
ma 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!