Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem volt még kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még kapcsolatom 38 évesen. Még megtalálhatom vagy örökre incel maradok?

Figyelt kérdés

dec. 16. 06:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

9#

"Olvasom sokszor, hogy 30-40 év körüli emberek hosszú évek óta egyedül élnek meg semmi szex. Mégis hogy lehet így élni?"

Ezt te írtad a harmadik válaszodban

Szóval te ítélkezhetsz, véleményt nyílváníthatsz pár mondat alapján a másik felett mert te megteheted,neked az jár.

De,ha más teszi ugyanezt feletted, néhány mondat alapján az már rögtön megkeseredett.

dec. 16. 07:57
 12/22 gergelice16 ***** válasza:
46%
Ne figyelj azokra, akik azt gondolják, hogy a szex csak szimpla élvezetforrás, és nem is látják annak lelki oldalát. Ez a mai kor baromsága, és nagyon sok ember lelkét sebzi meg. Ha tényleg azért nem szexeltél még, mert te egy komolyabb párkapcsolatra vágysz, az nagyon is dícséretes. Sőt, én úgy gondolom, hogy sokkal jobban jársz, ha örökké szűzen maradsz, mintha folyamatosan csak lélektelen szexet élnél meg. Viszont az, hogy nem volt kapcsolatod, valóban arra utal, hogy valamivel foglalkoznod kellene. Magadba kellene nézned, hogy pontosan mi az ami taszítja a nőket, és azon dolgoznod kellene. Amit #10-es írt, azok jó példák lehetnek erre. Ha pedig még a randira sem jutsz el, akkor ajánlom erősítsd az önbizalmadat, és hívj el lányokat (akár csak tapasztalatszerzés céljából). Aztán a tapasztalattal a dolgok jönnek maguktól. Én is nehezebben indultam, de idővel megértettem, hogy miben kell fejlődnöm. Esetemben az első 5 lány, akit elhívtam randizni, kapásból elutasított, a hatodikkal már randiztam egyet, a hetedikkel, nyolcadikkal jártam, utána már nem emlékszem pontosan hány lánnyal randizgattam, mindenesetre a következő barátnőm a feleségem lett, akivel jelenleg is boldogan élünk. Tehát a tanulság az, hogy hagyni kell időt a tapasztalatszerzésre, nem kell rögtön feleséget keresni. Egyébként csak a feleségemmel feküdtem le, és csak előnyöm származott belőle. Közösen bénáztunk a nászúton, és ez valahogy nagyon boldoggá tett, hogy nem az számít, hogy mennyire tudok teljesíteni az ágyban. Együtt tanultunk bele a dolgokba, és ez jól is van így. És mégha a többiek ezt nem is hiszik el, tényleg nem vágyok arra, hogy több nővel szexeljek.
dec. 16. 08:18
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
megtalálhatod
dec. 16. 08:19
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
3: Ha tényleg ronda nő lennél, tudnád. Én az vagyok. Hiába "majd' megpusztulok", ha le sem szarnak, levegő vagyok, úgy néznek át rajtam, mint az ablaküvegen. 33 múltam, időtlen idők óta baszatlan apáca, és persze atomfrusztrált. Hát így lehet bírni. Most egy 56 éves fickóra csorgatom a nyálam, még csak nem is foglalt (bár engem már az sem zavarna), de hiába.
dec. 16. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:

14

Mutass egy képet privátban. Én 36 vagyok. Csak nagydarab. Az zavarna téged? Nem vagyok ronda meg selejt. Egyetlen igazi probelma velem a túlsúly amitől nem tudok szabadulni.

dec. 16. 08:40
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

15: Képet én soha senkinek.

A túlsúly zavar, igen, bocsánat, én csonti vagyok, és nem tudok nagydarabhoz vonzódni. Ronda lehet, fura fejű, kopasz is (az említett "öreg" pasi is ilyen).

dec. 16. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
Soha ne reklámozd ezt az incel baromságot, mert szánalmas. Én még csak ezen az oldalon hallottam ezt a negatív kifejezést, de ne használd. Lejáratod magad.
dec. 16. 09:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Á értem. Szóval az egyetlen igazi jó tulajdonsagod hogy vékony vagy? De nem vagy elfogadó abban ha a férfi nem az. Így nehéz lesz találnod partnert. Kiskutyát ajánlok.

dec. 16. 09:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem pont egy 38 éves férfi tetszik, aki valószínű, hogy szűz. Én már írtam is neki, be is jelöltem a facebookon. Szerintem annyira ronda sem vagyok, sem pedig buta, mégsem jelentkezik. Most akkor hogy kell titeket meghódítani, ha már fordítva nem megy?
dec. 16. 11:05
 20/22 anonim ***** válasza:
47%

Nő vagy te ezt sosem fogod tudni megérteni egyszerűen én is így élek mert nem nézek ki jól.

28/F szűz

dec. 16. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!