Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan (nem incel!) férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan (nem incel!) férfi, aki azért szakított egy nővel, mert a nő anyagias volt?

Figyelt kérdés
Azért hangsúlyozom ki, hogy nem incel, mert kíváncsi vagyok arra, hogy a nem incel férfiak között mennyien vannak, akiket szintén zavar, ha egy nő anyagias.Nem hiszem el, hogy csak incel férfiak között van ilyen.

dec. 9. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de ebben a formában maga a kérdés is hülyeség. Incel az, aki soha nincs semmiféle kapcsolatban nőkkel, se szexuális, se párkapcsolati értelemben. Tehát hogy kerülne egy incel párkapcsolatba egy bármilyen nővel? Vagy ez most olyan incelezés, mint amikor ki van jelentve az oldalon lévő összes férfira, hogy incel? Vagy akivel épp vitád van, az incel? Vagy ezt most mégis hogy?
dec. 9. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Én a szexpartnereimmel szoktam szakítani mert mind előbb utóbb kapcsolatot akar.
dec. 9. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Én se igazán értem a kérdést.

Mellesleg nekem (és más ismerősömnek is) volt már dolgom anyagias nővel.

Igazából úgy derült ki, hogy anyagias, mikor a szemedre hányja és olyankor egyúttal szakít is. Szóval nem mi szakítottunk, de nem is baj, kivitte a szemét magát.

Az én esetemben egy vidéki csajsziról van szó, aki feljött hozzám mindig Pestre, és felháborodva vágta hozzám, hogy ő vette magának a vonatjegyet meg a vifon tésztát kajának... és hogy én nem adok bele eleget. Miközben én meg visszafele vettem neki a jegyet, amellett hogy a szállást is én fizettem (hotelekben szálltunk meg, mivel a lakásomat felújítottam épp), Pesten én kocsikáztam el őt, a kaját is én vettem (nem is értem minek vett vifont) és még hazaútra is elláttam kajával, minden randit én álltam... de abba a pár vonatjegyet meg kéretlen vifont soknak érezte.

Jobb is, hogy megmutatta a foga fehérjét és kiderült a dolog. Végül lelépett egy idősebb pénzes faszival, aki csak rövid játékra tartotta őt(ki gondolta volna?! :D ) ... karma.

dec. 9. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Na ez meg a másik, hogy nagyon sok nő nem nyíltan anyagias. Tehát nem ilyen fekete fehér és nyilvánvaló, sugar daddy dolog lesz az, hogy kiköveteli a másfél milliós luxustáskát. Hanem hogy hétköznapi, átlagos dolgokra húzza a száját, mert hogy neki szerinte több, és jobb jár. Hogy nem az élményekbe méri az életet, hanem a tárgyakba, meg azok árában. Az embereket is aszerint kategorizálja. Mindenben azt nézi hogy ő járjon jobban. Folyamatosan más nőkre irigykedik, de nem arra hogy a másik nő milyen okos, szellemes, jó társaság, hanem hogy mennyi státuszszimbólummal pózol és hivalkodik a közösségi oldalon. Vagy hogy pl megkérdeznéd miről álmodozik, akkor nem a békés, nyugodt, elégedett élet, boldogság, szerelem, hanem elkezdi sorolni a luxusmárkákat. Az ilyenek egyébként baromi sekélyesek is, és mintha évről évre egyre többen lennének.
dec. 9. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Én pasival szakítottam. Két hét után hozzám akart beköltözni, megspórolandó az albérleti díjat.
dec. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!