Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme kezdeményeznem a lánynál, ha már szakított a párjával, és ha régebben valószínűleg bejöttem neki?
Tavaly ismertem meg a lányt, rengeteg olyan jelet adott a beszélgetésünk során, amiből arra következtettem, hogy tetszem neki. Egy rendezvényen beszélgettünk, majd hazajövet megjelöltem őt Fb-on, és ott is viszonylag sokat chateltünk. Felvetettem neki egy találkozás lehetőségét, amire azt válaszolta, hogy csak barátilag lehet róla szó, mert van barátja. Végül nem találkoztunk, mert tiszteletben tartottam a válaszát, de még egy ideig beszélgettünk, aztán lassan elhalt a dolog, nem írt vissza.
Nem foglalkoztam vele, aztán most ránéztem a profiljára, és láttam, hogy egyedülálló, a pasijával közös képeit is letörölte. Nem tudom, mikor szakítottak, szóval fogalmam sincs, hogy milyen lelkiállapotban lehet, meg hogy foglalkozna-e még velem, de eszembe jutott, hogy újra meg kellene kísérelnem vele a beszélgetést. Viszont nem tudom, hogy mivel/hogyan indítsak majdnem egy évnyi hallgatás után, nem csinálok-e hülyét magamból azzal, hogy most feltűnök a semmiből stb. Volt már valaki, aki ilyen helyzetben kezdeményezett (vagy nála kezdeményeztek)? Mi lett a dolog vége?
Köszönöm mindenkinek, kicsit azért görcsölök, hogy mi van, ha totál idiótának fog nézni, vagy ha kiderül, hogy már nem érdeklem, nem emlékszik rám, én meg elkezdek "nyomulni".
#3: Természetesen nem ezzel indítottam volna, csak most semmi indok sem jut eszembe, ami kapcsán írhatnék neki, így meg egy kicsit "légbőlkapott"/"random" felbukkanás lenne a részemről. Valami olyanon gondolkodom, ami aktuális lehetne, de ne is arra gondolhasson, hogy azt lestem, hogy mikor szakítanak, vagy hogy sokat gondoltam rá, mert az elmúlt egy évben abszolút nem is jutott eszembe.
Nálam kezdeményeztek pont ebben a szituációban. Az egésznek ilyen "kétségbeesett szaga" volt már az elejétől kezdve. Találkoztunk kétszer is, de olyan kínos/görcsös erőltett volt az egész.
És ugye ő nem írt vissza a baráti beszélgetésetekre, ezért nem ajánlom..
De tény, nem vesztes semmit azzal, ha írsz neki. Ha van közös ismerős én előtte érdeklődnék felőle.
Azta, micsoda "litániametál" volt ez :D Nyugi, ha még most is szimpi vagy és anno volt szikra, bármilyen idióta nyitással nyerő leszel. De ezt a kishitűséget felejtsd el csajozás közben, keresd meg a lazább énedet.
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!