Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme kezdeményeznem a lánynál, ha már szakított a párjával, és ha régebben valószínűleg bejöttem neki?
Tavaly ismertem meg a lányt, rengeteg olyan jelet adott a beszélgetésünk során, amiből arra következtettem, hogy tetszem neki. Egy rendezvényen beszélgettünk, majd hazajövet megjelöltem őt Fb-on, és ott is viszonylag sokat chateltünk. Felvetettem neki egy találkozás lehetőségét, amire azt válaszolta, hogy csak barátilag lehet róla szó, mert van barátja. Végül nem találkoztunk, mert tiszteletben tartottam a válaszát, de még egy ideig beszélgettünk, aztán lassan elhalt a dolog, nem írt vissza.
Nem foglalkoztam vele, aztán most ránéztem a profiljára, és láttam, hogy egyedülálló, a pasijával közös képeit is letörölte. Nem tudom, mikor szakítottak, szóval fogalmam sincs, hogy milyen lelkiállapotban lehet, meg hogy foglalkozna-e még velem, de eszembe jutott, hogy újra meg kellene kísérelnem vele a beszélgetést. Viszont nem tudom, hogy mivel/hogyan indítsak majdnem egy évnyi hallgatás után, nem csinálok-e hülyét magamból azzal, hogy most feltűnök a semmiből stb. Volt már valaki, aki ilyen helyzetben kezdeményezett (vagy nála kezdeményeztek)? Mi lett a dolog vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!