Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne értelme kezdeményeznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne értelme kezdeményeznem a lánynál, ha már szakított a párjával, és ha régebben valószínűleg bejöttem neki?

Figyelt kérdés

Tavaly ismertem meg a lányt, rengeteg olyan jelet adott a beszélgetésünk során, amiből arra következtettem, hogy tetszem neki. Egy rendezvényen beszélgettünk, majd hazajövet megjelöltem őt Fb-on, és ott is viszonylag sokat chateltünk. Felvetettem neki egy találkozás lehetőségét, amire azt válaszolta, hogy csak barátilag lehet róla szó, mert van barátja. Végül nem találkoztunk, mert tiszteletben tartottam a válaszát, de még egy ideig beszélgettünk, aztán lassan elhalt a dolog, nem írt vissza.

Nem foglalkoztam vele, aztán most ránéztem a profiljára, és láttam, hogy egyedülálló, a pasijával közös képeit is letörölte. Nem tudom, mikor szakítottak, szóval fogalmam sincs, hogy milyen lelkiállapotban lehet, meg hogy foglalkozna-e még velem, de eszembe jutott, hogy újra meg kellene kísérelnem vele a beszélgetést. Viszont nem tudom, hogy mivel/hogyan indítsak majdnem egy évnyi hallgatás után, nem csinálok-e hülyét magamból azzal, hogy most feltűnök a semmiből stb. Volt már valaki, aki ilyen helyzetben kezdeményezett (vagy nála kezdeményeztek)? Mi lett a dolog vége?

2023. máj. 15. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, bocsáss meg, de ne legyél már tök hülye. Írj már rá valami kamuindokkal, hogy eszedbe jutott programról, rendezvényről, akármiről, és érdekel, hogy mi van vele. Utána nála a labda, ha érdekled, visszaír és minden tök jó, ha nem érdekled, akkor vagy nem válaszol vagy lekoptat, és akkor legalább nem vergődsz, mint a partra vetett hal. Semmi veszítenivalód nincs, max. ha elutasít, két napig kellemetlenül érzed magad, aztán elfelejted. Vagy itt tökölsz még fél évet, mire megint látod, hogy kapcsolatban van, és akkor az elvi lehetőségét is elveszíted annak, hogy összejöjjetek.
2023. máj. 17. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha voltatok vhol egyutt akkor ird azt h arra jartal multkor es errol eszedbe jutott. Mi van vele stb. Max nem ir vissza es akkor mi van? Csak ne legyel tul gorcsos
aug. 24. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!