Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem volt még kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még kapcsolatom 38 évesen. Még megtalálhatom vagy örökre incel maradok?

Figyelt kérdés

dec. 16. 06:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%

Persze simán.

Az öregek otthonában is lehet ismerkedni majd.

dec. 16. 07:03
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

Ez a hajó már elment.

Szex mentesen az idosek otthona még opció. Amit az első kommentben is írtak.

dec. 16. 07:05
 3/22 anonim ***** válasza:
10%

Azt nem értem ennyi ideig hogy bírtad ki, mit csináltál? Én nő vagyok, 20-21 éves koromban már majd el pusztultam, ha nem volt pasi az ágyamban. 24 éves koromtól pedig komoly kapcsolatban élek, plusz szerető is befut néha. Pedig ronda is vagyok nem kicsit.

Olvasom sokszor, hogy 30-40 év körüli emberek hosszú évek óta egyedül élnek meg semmi szex. Mégis hogy lehet így élni?

dec. 16. 07:18
 4/22 A kérdező kommentje:

3-as én ennél érzékenyebb típus vagyok inkább szerelmes szeretnék lenni nem pedig "nőt az ágyba" ahogy te fogalmaztál...

38F incel

dec. 16. 07:23
 5/22 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Nekem alakult már ki szex kapcsolatból szerelem. De hát te tudod..
dec. 16. 07:25
 6/22 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem totál beteg, akinek ennyi ideig nincs senkije meg semmi szex. Ott a hormonok nem dolgoznak megfelelően. De nincs ezzel baj, mindenki másképp működik.
dec. 16. 07:27
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

A kérdező egy incel

De te...3#hát gratulálok,hogy komoly párkapcsolatban élsz és közben

pedig csalod

szeretőt tartasz mellette

dec. 16. 07:29
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos jobban kinézni már nem fog. Marad az az opció, hogy gazdag leszel, úgy még lehet nőd.
dec. 16. 07:47
 9/22 anonim ***** válasza:
6%
Nem csalom. Nyitott kapcsolat. De ítélkezzetek, megy az nektek megkeseredetteknek
dec. 16. 07:51
 10/22 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ, miért nem volt párkapcsolatod? Barátaid vannak, rendszeresen ismersz meg új embereket? Rendezett az életed, odafigyelsz a külsődre, egészségedre?
dec. 16. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!