Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az is számít,ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is számít,ha valakinek nincs instagramja?

Figyelt kérdés
Ma már szinte mindenkinek van,tehát ez is fontos,hogy ki mennyire népszerű ahhoz,hogy legyen valakinek barátnője?

tegnap 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9 nem is akarom szétválasztani, rosszul fogalmaztam

a facebook messenger részét használom csak

tegnap 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
11: Értem.
tegnap 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Kb 7 éve be sem léptem. És képeim nincsenek is
tegnap 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, nekem instán kb kinn van egy kép 6 évvel ezelőtt karifáról meg egy sütiről. A fejem sehol nincs fenn, és instán nem "valós" embereket követek.
ma 00:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem sincs így a partok se varom el hogy legyen
ma 06:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Akik a közösségi médiát aktívan használják posztolásra, rendszerint extrovertált személyiségek is egyben. Én nem vagyok az, még Facebook-om sincs. TikTokon vagyok fent egyedül, a nickem nem a nevem és csak a vicces videók miatt regisztráltam. Ott sem vagyok aktív, nem szólok hozzá és főleg nem töltök fel semmit. Mondjuk egyedül is vagyok.:)

43/F

ma 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!