Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedem valakivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem valakivel, aki nincs fenn sehol. Nincs TikTokja, Instagramja, stb. Egyedül Messengere van, ott beszélünk, de a Facebookja már fel van függesztve... Így nem lehet őt "ellenőrizni", mit tegyek? F

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 19:35
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Email címe is van még telefonszáma is. Azt mondta, régen aktív volt Instagramon, Facebookon, TikTokon, de már nem, és nem hiányzik neki. Szerintetek? Számomra így olyan, mint egy szellem. Nem létezik kb. Ha összejövünk, akkor kivel? Senkivel, mert nincs fenn, már a Facebook szempontjából legalábbis.
2023. júl. 24. 19:39
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Koszmós-tojásos lecsó
2023. júl. 24. 19:40
 3/21 A kérdező kommentje:
Meg ami még nekem fura, hogy így semmit se tudni róla. Pedig volt ilyen tök érdekes utazásokon, amik a magyarok nagyobbik részének csak elérhetetlen álom, és nem is tudják róla...
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Örülj, hogy találtál egy olyan embert,aki önmagának és a számára legfontosabb embereknek él, nem pedig a külvilágnak. 😁 Én pasim sincs fent sehol, nála őszintébb embert nem ismerek, és imádok vele lenni.

Egyébként ha ellenőrzési ösztönöd van, akkor az önértékeléseden is érdemes dolgozni.

5/21 A kérdező kommentje:
Nem értem a lecsót.
2023. júl. 24. 19:41
 6/21 A kérdező kommentje:
Nincs fenn sehol a pasid? Te jó isten, hány ilyen szellem ember van itt Magyarországon?
2023. júl. 24. 19:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt is egy újabb “szellem ember”.

Egyáltalán nem érdekel a közösségi média. Eszem ágában sincs az életemet kiposztolni.

2023. júl. 24. 19:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég akkor én is szellem vagyok 😂

Nekem nem hiányzik az a sok sz*r

2023. júl. 24. 19:56
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj meg kiskancsó. Nekem sem instám, se Facebook-om, se messengerem se tiktok-om. 😅Na ilyenkor mi van? Nem is létezem? 😂 Ostoba fos ez a generáció.
2023. júl. 24. 19:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz hogy már ott tartunk hogy aki nincs fenn ezeken az oldalakon az nem létezik, sőt élete se volt soha. Amúgy bármit megkérdezhetsz róla személyesen, biztos szívesen mesél vagy mutat képeket arról ami érdekel, nem annak kéne az alapnak lenni hogy rögtön lestalkoljad stb.
2023. júl. 24. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!