Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem valakivel, aki nincs fenn sehol. Nincs TikTokja, Instagramja, stb. Egyedül Messengere van, ott beszélünk, de a Facebookja már fel van függesztve... Így nem lehet őt "ellenőrizni", mit tegyek? F
Szerintem csak karriermentes huszonévesek engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek fent közösségi oldalakon, az oviban minden messengeren zajlik a gyerekkel kapcsolatban, suliban pláne. Szmk, infók, utolsó pillanatos házik, legalább kamuneves fiókkal fent kell lenni.
Pár sulinak instája is van, de a facebook alap.
Aki értékesnek tartja önmagát az nem posztolgat.
Akinek kicsi az önbecsülése az mutogatja magát.
Úristen, ennyi korlátolt embert.
Nem is baj, hogy nem vagytok fent sehol, gondolom ennyi ésszel a regisztrációig nem jutottatok el, mert magas volt 😂
A múltkor azzal akarta kezdeni az ismerkedést egy férfi, hogy adjak instát.
Visszakérdeztem, hogy mi ez, dedó?!
Én is marha jól elvagyok ezek nélkül, nem ott élek, egy percet nem vesztegetnék vele, amikor tehetek sokkal jobb és valósabb dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!