Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedem valakivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem valakivel, aki nincs fenn sehol. Nincs TikTokja, Instagramja, stb. Egyedül Messengere van, ott beszélünk, de a Facebookja már fel van függesztve... Így nem lehet őt "ellenőrizni", mit tegyek? F

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem csak karriermentes huszonévesek engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek fent közösségi oldalakon, az oviban minden messengeren zajlik a gyerekkel kapcsolatban, suliban pláne. Szmk, infók, utolsó pillanatos házik, legalább kamuneves fiókkal fent kell lenni.

Pár sulinak instája is van, de a facebook alap.

2023. júl. 24. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Aki értékesnek tartja önmagát az nem posztolgat.

Akinek kicsi az önbecsülése az mutogatja magát.

2023. júl. 24. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak fb-m van, de most megnéztem a kedvedért, 6 éve posztoltam utoljára 😃
2023. júl. 24. 20:57
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
#4 vagyok, hidd el, nem kevés ilyen "szellem" van. Párom buliban jött ismerkedni, sokat beszélgettünk, és az este végén telefonszámot cseréltünk. Utólag belegondolva volt is ennek egyfajta varázsa, hogy nem tudtam a profilját csekkolni 2 randi között, sokkal jobban vártam a találkozásokat :) amikor elkezdett komolyodni a dolog, akkor WhatsApp -on is beszéltünk. Mindent tudok róla,ami számomra illetve a kapcsolatunk szempontjából fontos - és ő is képben van velem.
2023. júl. 24. 21:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Nincs fb-om ,azon kívül van minden,nem vagyok kíváncsi a szennyre.
2023. júl. 24. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Az semmi, de nekem még gyakorim sincs. Vagy mi van? 😯
2023. júl. 24. 23:16
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, ennyi korlátolt embert.

Nem is baj, hogy nem vagytok fent sehol, gondolom ennyi ésszel a regisztrációig nem jutottatok el, mert magas volt 😂

2023. júl. 25. 00:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A kicsi szaddal megkerdezel mindent,ami erdekel rola. Ezt normalis emberek ismerkedesnek hivjsk es talalkozaskor teszik.
2023. júl. 25. 04:13
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Kapaszkodj meg, nekem csak facebookom van, és ismerkedésnél óriási előny a szememben ha egy lánynak élete van instragram és egyéb szarok helyett. Sőt, nehezen tudnék felnőttként gondolni arra, aki aktívan használ ilyeneket.
2023. júl. 25. 07:34
 20/21 anonim ***** válasza:
87%

A múltkor azzal akarta kezdeni az ismerkedést egy férfi, hogy adjak instát.

Visszakérdeztem, hogy mi ez, dedó?!

Én is marha jól elvagyok ezek nélkül, nem ott élek, egy percet nem vesztegetnék vele, amikor tehetek sokkal jobb és valósabb dolgokat.

2023. júl. 25. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!