Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rakják ki az emberek az Instagramjukat Tinderre?
Tudom, hogy követőszerzés a cél, de mi értelme van a követőgyűjtésnek?
Gonolom nem +10-20-30 ezer követőre tesz szert ily módon egy ember, az meg nem midegy, hogy most 1100 vagy 1250 követőd van? :D
Oké 18-19 éves embereknél ez lehe releváns, de 24-30 éves korban már szerintem gáz.
Egy ismerősömnek van pasija, de fent van Tinderen követőket gyűjteni, csak én nem látom mi ennek az értelme?
Te nem látod, ők látják. Ne foglalkozz vele.
Illetve szerintem még hasznos is ha kint mert akkor nem csak pár tinderesk épet láthatsz a másikról hanem sokkal több információt.
1. Egópolírozás
2. Instagramon bizony pénzt is lehet keresni sok követővel, sok "forgalommal"... ha elég a követőd, és van, aki reagál a posztjaidra, jonnek a szponzorok.
3. Bizonyos korosztályban egyszerűbb az instát megosztani azon okból, hogy a másik lássa vagy legalábbis hihetőbb legyen neki, hogy valós emberé a profil, nemcsak azt az 1-2-3 profilképet látja a másikról. 20onéveseknél elég gyakori az, hogy már a beszélgetés 2-3. üzenetében jön, hogy add már meg az instádat, ilyen okból (vagy facebook azoknál, akik nem annyira "trendik").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!