Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is számít,ha valakinek nincs instagramja?
Figyelt kérdés
Ma már szinte mindenkinek van,tehát ez is fontos,hogy ki mennyire népszerű ahhoz,hogy legyen valakinek barátnője?tegnap 19:27
1/15 anonim válasza:
Nekem 100 követővel lett, egyszerűen csak ne legyél digitálisan eltunve mert az weird
3/15 anonim válasza:
Sose használtam semmi ilyet. Miért kellene az embereknek belelátni az életembe akármilyen szinten is?
4/15 anonim válasza:
0 posztom van, kb 25 embert követek és már jópár lánnyal lefeküdtem. Nagy részüket online ismertem meg
24F
5/15 A kérdező kommentje:
Értem,hát facebookom az nekem is van.De már az instagram,ez a követés meg követők nem az én világom.
tegnap 20:37
6/15 anonim válasza:
Nem.
Az a fontos, ha egyáltalán az, hogy legyen valami online dolgod, amiről lehet rólad valamicske benyomást szerezni, és még az, hoggy hozzád köthető legyen.
Ha pl. Kovács Lajos vagy, akkor ne egy KicsiRicsi nevű youtube-csatorna legyen az, amin van 3 lejátszási lista, amiben egyik videón se szerepelsz, és az e-mail-címe se Kovács Lajos, mert az a csatorna mé lehet akárkié is.
8/15 anonim válasza:
Csak facebook-om van azt se használom össze van kötve a messenger-el az alkalmazás ez az egy amit használok, másra nem lenne időm, vagyis ami van azt nem ezekre forditom. 36f
9/15 anonim válasza:
8: Ezt hogy érted, hogy összekötve? A FB része a Messener, nem tudod összekötni meg szétválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!