Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elfogadni azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azt hogy sikertelen vagyok évek óta a társkeresesben?

Figyelt kérdés
dec. 13. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Nehéz...

De lehet, kell egy önanalízis, hogy biztos megfelelő körben keresel-e, illetve mi az oka annak, hogy nem tudsz találni senkit.

dec. 13. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki kéne deríteni az okát és látni milyen ponton akadsz el pontosan.
dec. 13. 18:23
 3/8 anonim válasza:
87%
Sehogy. Nem tudom, mik a mostani lehetőségek, a 80 -as években ez volt: 1. Feladtam egy újsághirdetést. (Internet még nem volt) Lett egy mérgező kapcsolatom amit fél év múlva meg kellett szakítanom. 2. Nyílt az utcánkban egy társkereső iroda. 1 ezresért vállaltak 3 randit, ha elsőre nem jött össze. A másodikat elvettem feleségül. Az első, az már amikor meglátott, szinte két mondat után közölte: "Nem egy ilyen határozatlan férfire gondoltam." Nem voltak ám lehetőségek ismerkedésre a Kádár rendszer évei elett sem. Azt nem tudom, milyen a mai helyzet? A sok hasonló kérdést olvasva azt kell gondoljam, még rosszabb. Pedig már van internet is. De valahogy azt se tudják az emberek kihasználni.
dec. 13. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Hol laksz? Milyen társasági életet élsz? Mik az elvárásaid? Milyen az egzisztenciád? Stb, stb

Konkrétumok nélkül nem lehet sok használhatót mondani, de a lényeg, hogy olyan társaságba keveredni, ahol vannak szinglik.

dec. 13. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már elfogadtad.

Máskülönben tennél valamit hogy változzon a helyzeted.

dec. 13. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Legtöbbször ennek két oka van vagy rossz emberek közt keresgélsz, ahogy az első válaszoló is írja.

Vagy rossz a módszered, tehát pl rossz szöveggel írsz rá/ szólítod meg az adott illetőt

Vagy esetleg még, hogy nem veszed észre, ha valakinek nem kellesz és elveszi az idődet feleslegesen

dec. 13. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem.
dec. 14. 21:10
 8/8 anonim válasza:

Hogy lehet elfogadni?

Ha ezen kattogsz akkor sehogy. Ne foglalkozz ezzel keress elfoglaltságot.

Lassan 35 vagyok és nincs párom egyedül fogok meghalni. Ha ezen rágódok depressziós leszek bár van hogy néha magától jön a szar kedv.

Keress valami hobbit, tűzzél ki célokat. Egy nőt nem érdekli hogy jól esne neked vagy nekem egy ölelés és szemedbe mondva azt hogy szeretlek.

Jelenleg budget gamer gépet építek hónapról hónapra veszem hozzá az alkatrészeket meg közbe azon gondolkodom hogy a kocsin miket lehetne szabadidőmben megcsinálni.

Nagy ritkán választok egy rosszlányt ürítésre aztán ennyi.

Ha vannak barátaid akkor talán csinálhattok közös progikat pl kocsma.

... Találd fel magad!

dec. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!