Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek egy hölgynél tömegközlekedésen, utcán vagy pl egy boltban?
Ha kérdezned kell, se külsőre nem vagy nagy durranás, se belsőre nem vagy magabiztos, humoros, talpraesett, stb.
Előbb ezen dolgozz.
Tuti tipp erre nincs, főleg hogy a nők egy része a rossz tapasztalatok miatt esélyt sem ad az utcán velük ismerkedni akaró vadidegeneknek, akármennyire kulturált, kedves, jó fej módon történik a közeledés.
Én pl. nőként nem zártam ezt a fajta ismerkedést ki, és volt olyan alkalom, hogy lett ilyenből randi (folytatás nem, mert nagyon különböztünk egymástól, és tudtam, hogy nem érezném magam jól egy kapcsolatban vele). Nekem az a lényeg, hogy
1) ne jópofizzon és udvaroljon senki akkor, amikor láthatóan nem alkalmas (telefonálok, látványosan sietek, zenét hallgatok, fizetek a boltban stb.)
2) köszönjön
3) kérdezze meg, hogy alkalmas-e vagy zavar-e, és ha azt mondom, nem alkalmas, akkor azt kulturáltan fogadja és menjen el
4) az udvarlás módja legyen kulturált... semmi suttyó szleng, semmi mellre vagy fenékre tett megjegyzés, semmi kétértelmű szexuális poén... a legjobb, ha lényegre törő és nem erőltetten vicceskedő (hanem pl. ilyen "Felfigyeltem rád, szerintem nagyon szép nő vagy, nem lenne kedved meginni velem egy kávét a héten valamikor?"
5) az esetleges visszautasítást fogadja el kulturáltan, ne kezdjen el könyörögni, ne kezdjen el "Fluimucil Ábel"-ezni, hogy "de miéééééééért", éás pláne ne kezdjen válogatott szavakkal sértegetni, üvölteni, csapkodni
6) ne szorítson sarokba
És az pluszpont, ha előtte vmi kis szemezés történt, és a nő kapó a dologra. Ha próbálod vele tartani a szemkontaktust kicsit, és tüntetőleg elnéz egy másik iránya, sóhajtozik, fintorog, akkor házhosz mész a pofonért, ha utána meg odamész randira hívni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!