Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy hölgynél tömegközlekedésen, utcán vagy pl egy boltban?

Figyelt kérdés
dec. 12. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

Ha kérdezned kell, se külsőre nem vagy nagy durranás, se belsőre nem vagy magabiztos, humoros, talpraesett, stb.

Előbb ezen dolgozz.

dec. 13. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
csak buszon
dec. 13. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Buszon ne. Alapszabály, hogy olyan helyen ne, ahol sarokba szorítva érezheti magát.
dec. 13. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Tuti tipp erre nincs, főleg hogy a nők egy része a rossz tapasztalatok miatt esélyt sem ad az utcán velük ismerkedni akaró vadidegeneknek, akármennyire kulturált, kedves, jó fej módon történik a közeledés.

Én pl. nőként nem zártam ezt a fajta ismerkedést ki, és volt olyan alkalom, hogy lett ilyenből randi (folytatás nem, mert nagyon különböztünk egymástól, és tudtam, hogy nem érezném magam jól egy kapcsolatban vele). Nekem az a lényeg, hogy

1) ne jópofizzon és udvaroljon senki akkor, amikor láthatóan nem alkalmas (telefonálok, látványosan sietek, zenét hallgatok, fizetek a boltban stb.)

2) köszönjön

3) kérdezze meg, hogy alkalmas-e vagy zavar-e, és ha azt mondom, nem alkalmas, akkor azt kulturáltan fogadja és menjen el

4) az udvarlás módja legyen kulturált... semmi suttyó szleng, semmi mellre vagy fenékre tett megjegyzés, semmi kétértelmű szexuális poén... a legjobb, ha lényegre törő és nem erőltetten vicceskedő (hanem pl. ilyen "Felfigyeltem rád, szerintem nagyon szép nő vagy, nem lenne kedved meginni velem egy kávét a héten valamikor?"

5) az esetleges visszautasítást fogadja el kulturáltan, ne kezdjen el könyörögni, ne kezdjen el "Fluimucil Ábel"-ezni, hogy "de miéééééééért", éás pláne ne kezdjen válogatott szavakkal sértegetni, üvölteni, csapkodni

6) ne szorítson sarokba

És az pluszpont, ha előtte vmi kis szemezés történt, és a nő kapó a dologra. Ha próbálod vele tartani a szemkontaktust kicsit, és tüntetőleg elnéz egy másik iránya, sóhajtozik, fintorog, akkor házhosz mész a pofonért, ha utána meg odamész randira hívni.

dec. 13. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
14esre senki ne hallgasson. Random emberhez odamenni gáz.
dec. 13. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
buszon vagy jobb ha leszállt kövesd 15 percig minimum utána kérdezdmeg hányóra van cica
dec. 13. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
(Olvasva a válaszokat, kezdem érteni, hogy miért van ennyi magányos ember. Fosnak. Bár nem értem mitől, az internet előtt is ismerkedtek az emberek ÉLŐBEN, A VALÓDI VILÁGBAN! Elhajt a csaj? És? Bukott egy pasit, akivel családja lehetett volna..., vagy csak egy jó kúrás. Menni kell a következő csajra!)
dec. 13. 14:36
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
17, na pont ezeket a kúrósokat próbálom elkerülni. Kúrogassák az anyjukat, c típusúak. Meg fel akar csinálni? Azt is a mamikával, ha lehet.
dec. 14. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
18. Mert amúgy mire kellene egy nő? Vagy te gazdag vagy, és eltartanál?
dec. 14. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!