Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feleditek el azokat akikkel nem lehettek együtt?
Nagyon, már-már mániákus módon tetszik egy nő, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem kellek neki. Ezért aztán nem is nyomultam, értek a jelekből is.
Életemben ennyire nő még nem tetszett, (még az exeim sem) így nem tudom kiverni a fejemből.
Mi erre a megoldás? Senki más nem jön be annyira mint ő, így pedig nem is szeretnék senki felé hamis érzelmeket táplálni. Más kérdés, hogy ez nem vásár, nem csak rajtam áll. Lehet másnak sem jövök be ennyi erővel...
Mindegy, a lényeg, hogy hogyan lehet ebből kilábalni?
Már azt is próbáltam, hogy nem nézegetem, de ha felrak egy képet magáról, akkor nem bírom ki, hogy ne nézzem meg és ne töprengjek hosszasan.
Gondolom jártak már hasonló cipőben mások is, férfiak és nők is egyaránt.
"Abszolút nem volt ellenséges, de azért gördülékeny sem az a bizonyos beszélgetés. Végül elköszönt én pedig nem akartam megutáltatni magam."
És szerinted ezek után van esélyed? Minek elmondani, hogy tetszik amikor nem ment beszélgetés, elköszönt tőled? Egyáltalán mostanában szingli? Lépj inkább túl rajta!
Félek semmi. Viszont az is bosszant, hogy nem kaptam meg konkrétan, hogy semmi esélyed.
Így meg kapaszkodok az utolsó fűszálba is. Egyébként próbálom úgy felfogni, hogy nem ő az én párom, így kell lennie. Hátha lesz más akibe szintén így bele fogok habarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!